Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pap gey gelirse max 8 hafta içinde sol stoper oynatırız bankolar bankosu

Aga adam maçta sakatlandı ne yapalım... elbette herkes sakatlanabiliyor... ama düzelip geldiğinde kötü olacağı anlamına gelmez. Geldiğinde ise iyi oynayacağını ümit ediyorum. Jakobs da sakatlandı herkes salladı. Döndüğünde jakobs tan iyisi olmadı. Bu işler böyle... ama yine söylüyorum singo kötü bir oyuncu değil...
Jacobs da sürekli sakatlanıyor o yüzden yanlış transfer zaten.

Singo süreci ise taraftarın aklıyla alay edilen bir süreç ve 4 aydır yok. Hocası çıkıp aynı yerden sakatlandı fazla koşma demiştik diyor, 2 ay sonra doktor çıkıp ilk sakatlıkla alakası yok diyor.

Günün sonunda 30 bonservis 5 maaşlık bütçeden katkı alamamışsın aylardan şubat olmuş.

1 kere dah sakatlansa sezon bitecek zaten.

Gueye'nin maasi cok ucuk olmasina gerek yok. Bonservisi onemli degil ha 25 verdin ha 30 verdin alacaksan zaten bu rakamlari gozden cikaracaksin bir defa.

Villarreal'de kendisi 1.5 net + basari bonusu da eklenince yaklasik 2 milyon euro para kazaniyor. Yani bizim teklif etmemiz gereken para senelik 4 milyon euro falan olabilir bu da kendisi icin yeter aslinda.

Ya su surekli oynamak zorunda kalan oyunculari eleştirmek bana haksızlık gibj geliyor. Okan hocam buralara bir zahmet transfer yav.

keremin kendisine men falan vermeyin sakın, devam etsin daha çekecekleri var. menerime bir 20M yazalım, iki dönem de yasak tamamdır.
Bu arada geçen bir söylenti vardı bunlar yasak alacak diye, bunlar biliyor da onun için şu an deli gibi transfer yapmaya çalışıyor olabilirler mi? ortasahaya aldıkları adam fazlalık bence, kanattaki samsunlu da öyle... nasılsa yasak geliyor doldurun takımı operasyonu mu ?

Sağ bek alıp, seneye sagbek oynamasi sakıncalı Singo stopere çekilip Sanchez gönderilecek

Kereme ceza verilsin futbol hayatı bitsin

biz şimdi cl listten kimi çıkarıp bu transferleri ekleyecez

yusuf demir-berkan , kutucu heralde

ulan bu herifler clde homegrown kontenjanına bile işlenmiyorlardı avrupa kökenli oldukları için, işe yaramazlık seviyeleri güldürüyor

Jacobs da sürekli sakatlanıyor o yüzden yanlış transfer zaten.

Singo süreci ise taraftarın aklıyla alay edilen bir süreç ve 4 aydır yok. Hocası çıkıp aynı yerden sakatlandı fazla koşma demiştik diyor, 2 ay sonra doktor çıkıp ilk sakatlıkla alakası yok diyor.

Günün sonunda 30 bonservis 5 maaşlık bütçeden katkı alamamışsın aylardan şubat olmuş.

1 kere dah sakatlansa sezon bitecek zaten.
Jakobs un sakatlık geçmişi vardı zaten diye biliyorum. Singo da bu sorun yoktu sanırım. İlk defa yaşanan bir sorun... sakatlığı sürekli nüksederse aynı noktaya gelirim seninle... ama şans vermeden ve görmeden yanlış transfer diyemem. Allah göstermesin bağ falan da kopabilir yani en iyi dediğimiz adamda. Ona da yanlış transfer dememek lazım...

Levent messiyi tarif etmiş havalimaninda yer bırakmayacak tek kişi :d goatı tekrar mi alma haberlerine döndük diger haberlerden sonra iyi geldi :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt