- 29 Ocak 2024
- 8.449
- 7.302
- 568
Basın toplantısı başladı 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan bey ille de singo dedi.keşke singoyu da maaşından dolayı veto etseydi
maaşı çok fazla
Helal olsun be
Yok barim bulunamazmış piyasa çok değişmiş yav25-30 milyon parası olan bir takımın orta saha için 2-3 oyuncuya sıkışması anlamsız
sayısız oyuncu bulursun bu paraya
Hah işte! Endişem tam da böyle skills videolarıyla filan mesnetsizce hype verilen adamlara yönelinmesi. Herif cilalanıp piyasaya sürülmüş, daha en verimli olabileceği yaşlara gelemeden çaptan düşmüş. Mesela Ugarte için istesen de parlak videolar hazırlayamazsın ama sporcu karakteri ve istikrarıyla bu takımın ihtiyacını karşılamaya en yakın gördüğüm adamdır. Hele de 1.5 yıllığına kiralanması mümkün olsa, diğerlerine dönüp bakmam bile...sen geç dalganı sn. hocam!! Imbula rayo skills videosu bakarsın boş zamanında
Guingamp Marsilya fln onlara hiç girmiyom
Trabzonda 30 domalacağımız sağ bek yoktu mecbur kaldık singoyakeşke singoyu da maaşından dolayı veto etseydi
maaşı çok fazla
Ugarte'nin sporcu karakteriyle istikrarına nasıl şahit oldunuzHah işte! Endişem tam da böyle skills videolarıyla filan mesnetsizce hype verilen adamlara yönelinmesi. Herif cilalanıp piyasaya sürülmüş, daha en verimli olabileceği yaşlara gelemeden çaptan düşmüş. Mesela Ugarte için istesen de parlak videolar hazırlayamazsın ama sporcu karakteri ve istikrarıyla bu takımın ihtiyacını karşılamaya en yakın gördüğüm adamdır. Hele de 1.5 yıllığına kiralanması mümkün olsa, diğerlerine dönüp bakmam bile...
8 yaşından beri yakın takibim altındadır kendisi; ciğerini bilirim!..Ugarte'nin sporcu karakteriyle istikrarına nasıl şahit oldunuz
Bencede öyle ama menajerler bize böyle uygun oyuncuları önermiyor bir şekilde karşımıza çıkarmıyor ya da sonra bir bakmışsın ts 3-5 milyona olayi gibi oyuncuları almış. İlla 30-40 a oyuncu alın gelin demiyoruz çok uyguna çok güzel oyuncular kesinlikle vardır.27 yaşındaki Pape Gueye’ye dünya kadar bonservis ve maaş verip almaya gerek yok
Veya Trabzon’a bir kamyon para verip Oulai’yi de almaya gerek yok
Dünyada bu ikisi dışında da çok iyi kaliteli ve genç orta sahalar var ama tabi kim uğraşacak bu işlerle
değil neyi ısrar ediyorsun geçmiş yıllardaki performansı da iyi değil. pas pas ettik tottenham maçında bisumayı, elit top saklama ve dribling hariç bir konuda diğer topçulardan iyi değil, yaş sağlık fizik, pas, ofans ve defans bu konularda lemina pape gueye onyedika hepsi iyi bisumadan. tam popülist FB transferi bisuma patlayacak balon.Onyedikayida izledik afconda 5 para etmez yan pas geri pas. Hizli degil ekstra bi özelligi yok
Bissouma en son macina baksan bile 5e katlar 17kayi
Ayrica toplasan 5maci olan adamla neyi karsilastirdin onu da anlamadim
Zaten basta dedim saglik acisindan daha iyi olabilirler diye, oynadigi zaman ismi gecenlerin hepsinden daha iyi bissouma. Özel hayati beni ilgilendirmez nikahima almiyorum sonucta
Simdi git kimi ciddiye aliyorsan al