Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
dursun 96 taksitle 30 öder de
yüksek maas ödemek istemiyo gibi
yüksek maas ödemek istemiyo gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana göre teknik heyetin transfer edeceği oyuncuda dikkat etmesi gereken ilk husus istikrarı ve disiplini yüksek biri olması. Takımın omurgası senelerdir istikrarlı oyunculardan oluşuyordu ve bu sayede ligi ve Avrupa'yı çok sallanmadan götürebiliyorduk. Ama bu sezon o omurgadan Davinson ve Torreira sallanıyor. Singo ve Jakobs da devamlılık konusunda sorunlu oyuncular çıktı. Yunus her sezon belli periyotlar sallanıyor, Barış ise artık istikrarlı bir oyuncu değil. Keza Lemina da bir öyle, bir böyle. Noa Lang ve Asprilla da bu özellikleriyle öne çıkan isimler değil.
Bu kadar çok sallanan oyuncu grubunun arasına bir tane net bir denge lazım. Adı geçen orta sahalardan bu tanıma en uygun isim anlık olarak Ugarte gibi gözüküyor. İmkanlar oluşsa PSVli Schouten veya AZ Alkmaarlı Kees Smit gibi isimlere gidilmesini isterdim.
Kesinlikle haklı dursun. 40 verir bonservis ama ücreti 2-3 olsun diyor. Papa gueye senelik 7-8 istiyor. Aşırı mantıksız hamle, direk elde kalacak bir hamle gueye. Yaz boyunca okanın inadı yüzünden singoya verdik hem bonservis hem dolgun ücret gördük sonucu.
Anladığım Dursun Özbek ya genç oyuncu yüksek bonservis verin ama maaşı uygun olsun yada kiralık çözün diyor. En kötü bonservisi düşük o zaman yüksek maaş verilebilir diyor.
koca kulüpte Dursun Özbek dışında mantıklı düşünen başka biri yok herhalde
Hala geç kalmış değiliz, boştaymış, yaşı da 33 imiş henüz. Merak edip baktım, Tuzla mı Pendik miydi diye, Tuzla ve İstanbulspor son oynadığı kulüpler olmuş, muhteşem kariyerinde...Mukau:
- Solak, fuleli
- Dribbling uzmanı
- Uzun bacak
- Güçlü süratli kuvvetli boylu poslu
derhal gelsin
eskilerin skills videosu efsanelerinden IMBULA vardı
stoperlerden sırtı dönük topu alıp orta sahayı delip geçerdi
bu da aynı kasa daha iyisi
Ya niye anlamıyorsunuz. Oulai 2 milyona gelir, gueye 8 istiyor. Yazın da ederson için saydırdık adama haklı çıktı. Uğurcan senelik 2 alıyor, çok daha ucuz maliyeti edersondan.Olayi olsa tak diye 30 m euro veren adam Gueye olunca cebine akrep giriyor.
Epey istiyordum o donem ama babasi juveye goturdu resmenkhepren thuram’in 23 yasinda 20m euroya gitmesi basima agrilar sokuyor
sen geç dalganı sn. hocam!! Imbula rayo skills videosu bakarsın boş zamanındaHala geç kalmış değiliz, boştaymış, yaşı da 33 imiş henüz. Merak edip baktım, Tuzla mı Pendik miydi diye, Tuzla ve İstanbulspor son oynadığı kulüpler olmuş, muhteşem kariyerinde...