Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre teknik heyetin transfer edeceği oyuncuda dikkat etmesi gereken ilk husus istikrarı ve disiplini yüksek biri olması. Takımın omurgası senelerdir istikrarlı oyunculardan oluşuyordu ve bu sayede ligi ve Avrupa'yı çok sallanmadan götürebiliyorduk. Ama bu sezon o omurgadan Davinson ve Torreira sallanıyor. Singo ve Jakobs da devamlılık konusunda sorunlu oyuncular çıktı. Yunus her sezon belli periyotlar sallanıyor, Barış ise artık istikrarlı bir oyuncu değil. Keza Lemina da bir öyle, bir böyle. Noa Lang ve Asprilla da bu özellikleriyle öne çıkan isimler değil.

Bu kadar çok sallanan oyuncu grubunun arasına bir tane net bir denge lazım. Adı geçen orta sahalardan bu tanıma en uygun isim anlık olarak Ugarte gibi gözüküyor. İmkanlar oluşsa PSVli Schouten veya AZ Alkmaarlı Kees Smit gibi isimlere gidilmesini isterdim.

Hoş geldin bu arada

Ben lukaku fenere gelcekti az daha demedim mi dün

Bugün fbli hesaplar girmeye başlamış, tedescoya teklif etmişler istememiş diye 😃

Anladığım Dursun Özbek ya genç oyuncu yüksek bonservis verin ama maaşı uygun olsun yada kiralık çözün diyor. En kötü bonservisi düşük o zaman yüksek maaş verilebilir diyor.
Kesinlikle haklı dursun. 40 verir bonservis ama ücreti 2-3 olsun diyor. Papa gueye senelik 7-8 istiyor. Aşırı mantıksız hamle, direk elde kalacak bir hamle gueye. Yaz boyunca okanın inadı yüzünden singoya verdik hem bonservis hem dolgun ücret gördük sonucu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

koca kulüpte Dursun Özbek dışında mantıklı düşünen başka biri yok herhalde

1769544081366.webp

Mukau:
- Solak, fuleli
- Dribbling uzmanı
- Uzun bacak
- Güçlü süratli kuvvetli boylu poslu

derhal gelsin

eskilerin skills videosu efsanelerinden IMBULA vardı

stoperlerden sırtı dönük topu alıp orta sahayı delip geçerdi

bu da aynı kasa daha iyisi
Hala geç kalmış değiliz, boştaymış, yaşı da 33 imiş henüz. Merak edip baktım, Tuzla mı Pendik miydi diye, Tuzla ve İstanbulspor son oynadığı kulüpler olmuş, muhteşem kariyerinde...

Olayi olsa tak diye 30 m euro veren adam Gueye olunca cebine akrep giriyor.
Ya niye anlamıyorsunuz. Oulai 2 milyona gelir, gueye 8 istiyor. Yazın da ederson için saydırdık adama haklı çıktı. Uğurcan senelik 2 alıyor, çok daha ucuz maliyeti edersondan.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala geç kalmış değiliz, boştaymış, yaşı da 33 imiş henüz. Merak edip baktım, Tuzla mı Pendik miydi diye, Tuzla ve İstanbulspor son oynadığı kulüpler olmuş, muhteşem kariyerinde...
sen geç dalganı sn. hocam!! Imbula rayo skills videosu bakarsın boş zamanında
Guingamp Marsilya fln onlara hiç girmiyom

Goretzka için gelirse kendimi yakarım diyen Almancı üyeler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt