Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer yapılmamalı.
Aynı şeyi jakobsta singoda gördük

Bu hesap cok yuzeysel olmus, sakatligi var mi yok mu, Afrika Kupasi var mi yok mu diye kontrol yok. Ayrica mac icinde hangi dakika cikmis, niye cikmis gibi unsurlari bilemeyiz sonucta teknik/taktiksel olarak hocalar oyuncu degisikligi yaparken birseylere karar vermek zorundalar.

Oyuncunun sakatlik gecmisi ayrica temiz, yani konu sakatlik olmadigi da asikar. Zaten Marsilya'da dogru duzgun oynatilmiyordu o yuzden Villarreal'e kontrati bitince transfer olmaya karar verdi. Asil Villarreal donemine bakip incelemek bu durumda daha dogru. Mesela bu sezon kacirdigi maclar sadece AFCON yuzunden oldugu da gozukuyor.

Gueye için 10 milyon denseydi ona da fazla derdim. Bunlar kendi paraları olmadığı için bu kadar s.kim t.şağım havalarında para harcıyorlar. Mustafa Cengiz modu gerekiyor bazen.

Bu hesap cok yuzeysel olmus, sakatligi var mi yok mu, Afrika Kupasi var mi yok mu diye kontrol yok. Ayrica mac icinde hangi dakika cikmis, niye cikmis gibi unsurlari bilemeyiz sonucta teknik/taktiksel olarak hocalar oyuncu degisikligi yaparken birseylere karar vermek zorundalar.

Oyuncunun sakatlik gecmisi ayrica temiz, yani konu sakatlik olmadigi da asikar. Zaten Marsilya'da dogru duzgun oynatilmiyordu o yuzden Villarreal'e kontrati bitince transfer olmaya karar verdi. Asil Villarreal donemine bakip incelemek bu durumda daha dogru. Mesela bu sezon kacirdigi maclar sadece AFCON yuzunden oldugu da gozukuyor.
Ben totale bakarım bir şekilde oynamıyorsa belki kendini koruyordur

Pape gueye izliyorum, zengin musratisi gibi duruyor. 20m bile şüpheli bir cocuk için

Milli takımın en iyi oyuncusu seçilmiş
afrika kupasını aldı

Villarealin ortasahada demirbaşı takımla ligada 3.

bh işde bir iş var!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt