Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben totale bakarım bir şekilde oynamıyorsa belki kendini koruyordur
Iste totale bakmamak gerek, hani konu sakatliklar olsa anlarim ama sonucta bu oyuncu son 2 sezondur cikis yapip suan formun zirvesinde, o yuzden AFCON'da show yapti ve ismi bizimle geciyor. Bazi oyuncular gec aciliyor ve kendisini Villarreal'de tam olarak bulmus demek.

%50 vergi olsa asagi yukarı onla ayni maasi aliyor singo ki Hakimi bana göre dünyanin en sağbeki şuan ilk 2 ye girer herkes tarafından da. Singoyu satmamız imkansız çok net yani. Anca kendi isteyecek vs yatırımlık bir sey yok ortada.
Bizim Singo'ya fazla maaş verdiğimiz bir gerçek ama Psg vb. takımlarda da Ffp'nin etrafından dolanmak için sözleşmelerinde genelde oyuncuların ek maddeleri, imaj hakları ödemeleri vb. gibi şeylerde oluyor.

Iste totale bakmamak gerek, hani konu sakatliklar olsa anlarim ama sonucta bu oyuncu son 2 sezondur cikis yapip suan formun zirvesinde, o yuzden AFCON'da show yapti ve ismi bizimle geciyor. Bazi oyuncular gec aciliyor ve kendisini Villarreal'de tam olarak bulmus demek.
Baya risk görüyorum bu transferde

Kulupte aklı başında bir başkan var başka kimse kalmamış

dursun başkan da hiç samimi değil bu arada.Sanki o da maliyetli adam getirecekler araya giriyorum bunu alacağımıza kimseyi almayalım üzerinden kendi reklamını yaptırıyor gibi.Gidip de bu sefer genç birini almazsak samimiyetsiz olduğu direkt çıkar ortaya , transfer yapmamak için ayak yapmasın

yanliz bugün hem Sanchez hem Lemina sari yerlerse ayvayi yedik. Stopere Singo gecer playoffta.

mcityi yenip play offta mcity ile eşleşsek komik olurdu açıkçası

Bizim Singo'ya fazla maaş verdiğimiz bir gerçek ama Psg vb. takımlarda da Ffp'nin etrafından dolanmak için sözleşmelerinde genelde oyuncuların ek maddeleri, imaj hakları ödemeleri vb. gibi şeylerde oluyor.
Ya totalde singo kadar değilde ondan 2 milyon daha fazla olsun yine bir sey degismiyor ki hakiminin eline net 7.5 milyon geçiyor diyelim. Tum imaj hakki vs yide katıp O 7.5 alıyorken singonun 5 alması yıne bir hayli absürt.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt