Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw benim o kişiben ben ben o kesin ben
araya girme maydanoz gibi
O maçtan sonra Yunus kendine gelemediBugün bodo maçını izledim arkadaş o nasıl bı pres şekli yıl olmuş 2026 başı kesik tavuk gibi sağa sola koşturuyoruz. toplu oyunda zaten bir şey yapamıyoruz topsuz oyunda iş yapacak ne kadar atlet varsa toplayalım zaten sistem yok robot olsa bir yerde patlar zaten
Ama özümde iyyim hee
Örnek verdim. Tolgahan'a göre yeni gelişmeler ve isimler varmış ve bunlar genç oyuncularmış. Birinde 18'lik İsveç'ten oyuncu dediği için baktım mantıklı gelen tek oyuncu o 18 yaşında İsveç'ten.Matias siltanen super defansif istatistikler aksam aksam cok sevindim alin yav. Örnek mi verildi burada ismi mi düşmüş
Super seçmişsiniz hocamÖrnek verdim. Tolgahan'a göre yeni gelişmeler ve isimler varmış ve bunlar genç oyuncularmış. Birinde 18'lik İsveç'ten oyuncu dediği için baktım mantıklı gelen tek oyuncu o 18 yaşında İsveç'ten.
Örnek verdim. Tolgahan'a göre yeni gelişmeler ve isimler varmış ve bunlar genç oyuncularmış. Birinde 18'lik İsveç'ten oyuncu dediği için baktım mantıklı gelen tek oyuncu o 18 yaşında İsveç'ten.
Bir umut elbet bizde İskandinav bir genç tutturacağız.iskandinavdan genç oyuncu diyince tüğlerim ürperiyor ne yazık ki
tutan yok
Yaw benim o kişi
Çok net
Gelsin.
bir tane de sırp varÖrnek verdim. Tolgahan'a göre yeni gelişmeler ve isimler varmış ve bunlar genç oyuncularmış. Birinde 18'lik İsveç'ten oyuncu dediği için baktım mantıklı gelen tek oyuncu o 18 yaşında İsveç'ten.
sonradan bozsa da Nelsson tuttu yahuiskandinavdan genç oyuncu diyince tüğlerim ürperiyor ne yazık ki
tutan yok
Yeni gelişme ve isimler u23 kuralına alınacak oyuncu için herhalde. Umarı kalan 2 yabancı hakkı da u23 olur ve orta sahaya da pahalı olsa da u23 orta sahalardan biri alınır.
18 yaşında İsveçli oyuncu budur herhalde.