Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün bodo maçını izledim arkadaş o nasıl bı pres şekli yıl olmuş 2026 başı kesik tavuk gibi sağa sola koşturuyoruz. toplu oyunda zaten bir şey yapamıyoruz topsuz oyunda iş yapacak ne kadar atlet varsa toplayalım zaten sistem yok robot olsa bir yerde patlar zaten
O maçtan sonra Yunus kendine gelemedi 😁

Matias siltanen super defansif istatistikler aksam aksam cok sevindim alin yav. Örnek mi verildi burada ismi mi düşmüş
Örnek verdim. Tolgahan'a göre yeni gelişmeler ve isimler varmış ve bunlar genç oyuncularmış. Birinde 18'lik İsveç'ten oyuncu dediği için baktım mantıklı gelen tek oyuncu o 18 yaşında İsveç'ten.

Örnek verdim. Tolgahan'a göre yeni gelişmeler ve isimler varmış ve bunlar genç oyuncularmış. Birinde 18'lik İsveç'ten oyuncu dediği için baktım mantıklı gelen tek oyuncu o 18 yaşında İsveç'ten.

iskandinavdan genç oyuncu diyince tüğlerim ürperiyor ne yazık ki

tutan yok

Yeni gelişme ve isimler u23 kuralına alınacak oyuncu için herhalde. Umarı kalan 2 yabancı hakkı da u23 olur ve orta sahaya da pahalı olsa da u23 orta sahalardan biri alınır.

18 yaşında İsveçli oyuncu budur herhalde.

Isvecten bi oyuncu alacaksak bu silas andersen olmali. Deniz rtṣmiz mutlu olmali

eyvah jk genc birini almis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt