- 22 Ocak 2010
- 52.284
- 33.647
- 3.073
torreira hakkında gülünç yorumlar mevcud
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lemina yanına partner yazsana dostumNe ugarte ne de gey gelecek bence
Alper adminin yazdığı mukau olur onun yanınalemina yanına partner yazsana dostum
Reis Allah aşkına adam bildiğin tank gibi ağır.Bu adamdan daha ağır futbolcu yoktur.Varsada aynı seviyedir.o kadar tartışılmaz bu konu.Boşluk bulursa gidiyor eyvallah ama bu hızlı olduğunuz göstermez.Oyuncu boyuna gore cok agir sayilmaz bu arada, uzun bacaklari ve 1.89m boyu yuzunden biraz oyle geliyor galiba ama topla guzel gidebiliyor o fizige ragmen.
Zaten 1.75m boyunda orta sahalar ile kiyaslanamaz o fizikte bir oyuncu kivraklik ve hiz konusunda.
Her görüşe saygı duyuyorum rengim ama bizim oyunumuz atletizme dayalı. Bakın ciddi ciddi diyorum goztepedeki denis falan bundan daha iyi bu pap geye alınırsa özellikle okan gidene kadar her mecrada istifasını yazacam. Bu işte acayip komisyon işi var. Bu burhan falan işin içinde. Okan da bu kadar istiyorsa ben farklı şeyler düşünürüm. Yemin ederim 5 milyon etmez bakın 5.Reis Allah aşkına adam bildiğin tank gibi ağır.Bu adamdan daha ağır futbolcu yoktur.Varsada aynı seviyedir.o kadar tartışılmaz bu konu.Boşluk bulursa gidiyor eyvallah ama bu hızlı olduğunuz göstermez.
Bizim sistemde çok sıkıntı yaratır bu adam.
Okan buruğun rezil transferlerinden gına geldi.
Oli,kerem ,sara,ilkay nerede kendi oynadığı sisteme oyun anlayışına ters ağır adamlar var dolduruyor takıma.Leminayıda zorla aldırdık.Toruda muhtemelen ilk gardi falan önermiştir.
Okan buruk ve simitci ahbap çavuş ilişkisiyle koca klübü oyuncakları yaptılar.
Adam iki adımda tüm sahayı katediyor neredeyse, boy aavantajı dışında da seri denilebilecek bir herifSizce Villa’daki Onana ağır bir adam mı?
Objektif düşünceniz nedir
Ortalamanın üstü topla dribblingi vardı 1-2 tane fener maçında.Sizce Villa’daki Onana ağır bir adam mı?
Objektif düşünceniz nedir
Iddialari yokpape gueye niye yedekte bugün
Dönüşleri falan net ağır ama çok iyi alan kaplıyor evet 6 adımda tüm sahayı bitiriyor topla gidince, Gueye de tam olarak öyle bence alan katedişlerinde.Adam iki adımda tüm sahayı katediyor neredeyse, boy aavantajı dışında da seri denilebilecek bir herif