Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu boyuna gore cok agir sayilmaz bu arada, uzun bacaklari ve 1.89m boyu yuzunden biraz oyle geliyor galiba ama topla guzel gidebiliyor o fizige ragmen.

Zaten 1.75m boyunda orta sahalar ile kiyaslanamaz o fizikte bir oyuncu kivraklik ve hiz konusunda.
Reis Allah aşkına adam bildiğin tank gibi ağır.Bu adamdan daha ağır futbolcu yoktur.Varsada aynı seviyedir.o kadar tartışılmaz bu konu.Boşluk bulursa gidiyor eyvallah ama bu hızlı olduğunuz göstermez.
Bizim sistemde çok sıkıntı yaratır bu adam.

Okan buruğun rezil transferlerinden gına geldi.
Oli,kerem ,sara,ilkay nerede kendi oynadığı sisteme oyun anlayışına ters ağır adamlar var dolduruyor takıma.Leminayıda zorla aldırdık.Toruda muhtemelen ilk gardi falan önermiştir.
Okan buruk ve simitci ahbap çavuş ilişkisiyle koca klübü oyuncakları yaptılar.

Bayern'in kadrosu hoşuma gitmedi. Umarım sıkıntıya girmez orası

Bu papgeye de acayip komisyon işi dönüyor. Elemana 1 euro bile bonservis verilmemiş. Villarelde 1.4 milyona oynuyor. Hatta bunun prni burhan can terzi yapıyor. Bugün girdiği habere deli oldum. Pap geye 5.5 milyona okey yani diyor. Ulan 5.5 milyon nasıl bir para biliyor musun? Bakın pap geye falan 40 milyon isteniyorsa bizim Sara 60 70 eder. Bakın ağalar bir sürü maçını izledim Villarelde. Bakın en basit tabirle Nzonzi bu.

Sizce Villa’daki Onana ağır bir adam mı?

Objektif düşünceniz nedir

Bu pape gueye afrika kupasında finalde gol atan oyuncu değil mi? Nesini beğenmediniz anlamadım. Sizlere Ahmet kutucu gibileri lazım o zaman. Finalde adam sert oynuyordu. Ayrıca takımımızda uzaktan şut oyuncu yok. Böyle oyuncu şart.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reis Allah aşkına adam bildiğin tank gibi ağır.Bu adamdan daha ağır futbolcu yoktur.Varsada aynı seviyedir.o kadar tartışılmaz bu konu.Boşluk bulursa gidiyor eyvallah ama bu hızlı olduğunuz göstermez.
Bizim sistemde çok sıkıntı yaratır bu adam.

Okan buruğun rezil transferlerinden gına geldi.
Oli,kerem ,sara,ilkay nerede kendi oynadığı sisteme oyun anlayışına ters ağır adamlar var dolduruyor takıma.Leminayıda zorla aldırdık.Toruda muhtemelen ilk gardi falan önermiştir.
Okan buruk ve simitci ahbap çavuş ilişkisiyle koca klübü oyuncakları yaptılar.
Her görüşe saygı duyuyorum rengim ama bizim oyunumuz atletizme dayalı. Bakın ciddi ciddi diyorum goztepedeki denis falan bundan daha iyi bu pap geye alınırsa özellikle okan gidene kadar her mecrada istifasını yazacam. Bu işte acayip komisyon işi var. Bu burhan falan işin içinde. Okan da bu kadar istiyorsa ben farklı şeyler düşünürüm. Yemin ederim 5 milyon etmez bakın 5.

Tolghan supriz ayrilik olabilir twitini alintilayip torreyra dediydi. Acaba tordan cikip 3 orta saha mi alacaz?

Daha 1 tane alamayanlar toru gönderip 0 orta sahasizda kapatabilir dönemi

Adam iki adımda tüm sahayı katediyor neredeyse, boy aavantajı dışında da seri denilebilecek bir herif
Dönüşleri falan net ağır ama çok iyi alan kaplıyor evet 6 adımda tüm sahayı bitiriyor topla gidince, Gueye de tam olarak öyle bence alan katedişlerinde.

Onana'nın beli daha iyi dönüyor tabii, o yüzden daha hareketli gözüküyor sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt