Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu pape gueye afrika kupasında finalde gol atan oyuncu değil mi? Nesini beğenmediniz anlamadım. Sizlere Ahmet kutucu gibileri lazım o zaman. Finalde adam sert oynuyordu. Ayrıca takımımızda uzaktan şut oyuncu yok. Böyle oyuncu şart.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rengim net 10 maçını izledim. Referans olmasını istersen sofascore reytinglerine bak. 6.4 ile başlar reytingler bununki genelde 7 bile görmemiş. Örnek olsun diye leminanin reytinglerine bakarsınız. Vallahi ağır çöp inanın çok fena çöp. Berkani aratir. 5 milyon bonservis 1 milyon maaş bile fazladır

Dinamik, tempolu, atletik , uzun boylu, hava toplarına hakim, dribling yapabilen , pas becerisi iyi, top kapma özelliği olan, uzun boyuna rağmen görece çevik, güçlü ve dayanıklı bir 6 numara lazım.

Dinamik, tempolu, atletik , uzun boylu, hava toplarına hakim, dribling yapabilen , pas becerisi iyi, top kapma özelliği olan, uzun boyuna rağmen görece çevik, güçlü ve dayanıklı bir 6 numara lazım.
Şu saydığın sadece uzun boy kısmı pap geye de var. Ağır menajer kazığı olacak. Bu transfer umarım olmaz. Olursa dahil olan herkese el cektirilmeli. Okan da dahil

40'a çıkıyorsak 23-24 yaşına birini alalım. Ne kontrat sonunda posası çıkacak ne de riskli çok genç biri.

Rengim net 10 maçını izledim. Referans olmasını istersen sofascore reytinglerine bak. 6.4 ile başlar reytingler bununki genelde 7 bile görmemiş. Örnek olsun diye leminanin reytinglerine bakarsınız. Vallahi ağır çöp inanın çok fena çöp. Berkani aratir. 5 milyon bonservis 1 milyon maaş bile fazladır
Okadar eminsin yani cöp olduguna.

Kimseyi begenmiyorsunuz.

O zaman 40m Euro verip Angelo Stiller'i alalim.

Eğer 11 seviyesinde tek orta saha alınacaksa ki öyle olacak çift yönlü topla birlikte akıp gidebilen süratli bir orta saha ihtiyacımız vardı, bizim 6 no işi baby Lemina olacaktı en başından beri öyle dediler Leminaya alternatif olacak u23 6 no ve çift yönlü orta saha gerekiyordu maalesef hata yaptık yine

Özkanım biz bir ara Taylan'dan normal potansiyelinin üstünde verim almıştık hatırlarsın bu arkadaşın form durumu da öyle hesap. Şuan ama sistemden ama fiziksel durumdan prime halinde yarın öbür gün hele okan idmanlarıyla çaptan düşünce sırıtacak takımda dedi dersiniz. Birde üzerinde hep 30 milyon baskısı olacak ne gerek var abi. Al kiralık bir 6 no birde maestroyu al ahmetle takasla devam et.

Dönüşleri falan net ağır ama çok iyi alan kaplıyor evet 6 adımda tüm sahayı bitiriyor topla gidince, Gueye de tam olarak öyle bence alan katedişlerinde.

Onana'nın beli daha iyi dönüyor tabii, o yüzden daha hareketli gözüküyor sadece.
Bize yüzde yüz bu tarz adam lazım orta sahada faul almak önemli ama faule rağmen düşmeyecek kadar kuvvetli olup devam edebilmek de önemli torreiranın en önemli eksisi bu bence. Gueye, khepren, onana gibi herifler hem kıçını dayayıp rakibi yaklaştırmıyor hem de iki adımda rakip sahaya geçiyorlar

1769628649532.webp

papa guaye imiş yok papa 4. ferdinandmış umrumda değil orta saha alsınlar artık yeterki oırta saha olsun

Bazıları diyor ki yavv arkadaş pap geyeye niye bu kadar takıldın? Sanki cebinden vereceksin parasını. Evet cebimden vereceğim. Bi maç bileti kaç para bi forma ? kaç para ? Ben kendi kişisel ihtiyaclarimdan kısarak stada gidiyorum. 40 milyonu bu çöplere verdiğimiz için bu biletler bu formalar bu para. Okan istiyormuş. Okan kadar Galatasaraylıyım. 2000 li yıllarda her tarafı açık statlarda kıçımız dondu o deplasman senin bu deplasman benim. Bunun için mi ? Okan ve yardakcilari para yesin diye mi ? Ağır söverim valla agir söverim

10 tane villereal maçı mı izledin ? 90 dk

pape gueye niye yedekte bugün
Normal sezonda
Dönüşleri falan net ağır ama çok iyi alan kaplıyor evet 6 adımda tüm sahayı bitiriyor topla gidince, Gueye de tam olarak öyle bence alan katedişlerinde.

Onana'nın beli daha iyi dönüyor tabii, o yüzden daha hareketli gözüküyor sadece.
reis onana üstelik 1.95..Hız çabukluk falan hiç kıyas kabul etmez.
Pabgey kesinlikle kötü değil.Seviyesini ciddi anlamda yukarıya taşımış.önemli özellikleri mevcut.Ama bizim sistemde bizim oyun anlayışımızda çok sıkıntı çıkarabilir.
Yaş maliyet falan sıkıntı..
Bu paralara çok net daha iyileri bulunur ama işte başımızdaki adamlar ciddi sıkıntı.O kadar kötü transfer dönemleri oldu.Ama hiçbir aksiyon alma yok.Hiçbir çalışma yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt