Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Evet boyumuzun ölçüsünü aldık, başkanım Oluai'ye 40'ı basar artık.
o 40 verecek lazlara
kaçarı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet boyumuzun ölçüsünü aldık, başkanım Oluai'ye 40'ı basar artık.
Aşırı keyifliydi son yarım saatbu arada bu lig sistemi müthiş ya
ama keşke elenen takımların uefaya gitme şansıda olsaydı mesela 24-32 arası
uefayıda hareketlendirirfi
ama müthiş
City’i verelim, yine birşey değişmeyecek Okan kaldığı sürece. Torreira varken ilkaya jest yaptı adam. Kafa bu.öyle deme apoyla olmuyor khusanovu gördük baris daha yavas kaldi. acil hizli sol stoper yoklaya biliyorsak kim min jea, ve azman orta saha sart. ah su akanjiyi kacirmayacaktik.
bu arada bu lig sistemi müthiş ya
ama müthiş
sen nediyorsun bedavaydi fikstür bizim icin 19puandik kücükleri yenseydik.bu arada bu lig sistemi müthiş ya
ama müthiş
O kadar kiziyorum ki hocaya, planlamasina bilmemnesine. Kafayi yiyorum yaniTransfere gerek yok, taktiksel hiçbirşey koyamıyoruz ortaya Avrupa’da.
Bodo kadar olamadık
Sporting kadar olamadık
Kimse kim, Fatih hocaya verilen topçularla bir tutmayalım, bu takım haftada 2 antremanla hocasizda ligi götürür Avrupaya gelince y. boys gibi takımlar ders veriyor sanaBarça maçında torent vardı.
Oulai falan demeyin abi gözünüzü seveyim. O adama verilecek parayla aynı kalitede tam takım ortasaha kurulur.Hem Oulai hem iyi bir 6 numara almak gerekiyor aslında
Aşırı keyifliydi son yarım saat
18. bitirebilsek efsane olacaktı yavşak ajax ve marseille
Kadro geniṣ görunsun diyeNeyse asıl konumuza gelelim o 30 m euroluk Fildişili niye götürüldü Manchester’a
Hava alsın diye mi
Neyse asıl konumuza gelelim o 30 m euroluk Fildişili niye götürüldü Manchester’a
Hava alsın diye mi
Onların da kadrosu çok iyi ama başlarında mandrake kılıklı bir mal var.vallah marsilyalı olsam bu gece bir paket sigara içerdim adamlara sallayamıyırumda çok çok kötü durum
ama harbi efsaneydi ikide bir tabelaya bakıyordum![]()
zaten aynısı var bizdehooooooooo
Oulainin ciddi bir yeteneği var, city barcelona yaparsa 3 seneye şaşırmamOulai falan demeyin abi gözünüzü seveyim. O adama verilecek parayla aynı kalitede tam takım ortasaha kurulur.
Kimse kim, Fatih hocaya verilen topçularla bir tutmayalım, bu takım haftada 2 antremanla hocasizda ligi götürür Avrupaya gelince y. boys gibi takımlar ders veriyor sana