- 3 Temmuz 2012
- 139.345
- 87.834
- 5.338
bize as forvet lazım
birinin gercekleri yazması lazımdı
birinin gercekleri yazması lazımdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasak kaynak paylaşıp admini mi etiketledin birde

Yeteneğini tartışmıyorum ama istenen para çok ütopik.Oulainin ciddi bir yeteneği var, city barcelona yaparsa 3 seneye şaşırmam
Benim fantazi her torbadan 3 takım çekip 12 maç ve direkt son 16.bu arada bu lig sistemi müthiş ya
ama keşke elenen takımların uefaya gitme şansıda olsaydı mesela 24-32 arası
uefayıda hareketlendirirfi
ama müthiş
Hoca değişmesine rağmen Brugge düşmüyor bir de, yetiştirip yükseltiyorlar. Neyse bizde imkansız bu işler, beklentim yok.Bir arastirdim. Bodonun komple personel gideri 2023 yilinda 10 milyon € dan azmis.
Brügge'ye baksan, herifler son 3 sene Top 24e kaldi ve gecen sene son 16ya kalmayi becermisti. Ondan önce Conference League'de yari final yapmislar. Heriflerin komple personel gideri son 2 yil ortalama 80 milyon € brüt. Almanlarda o rakamin en fazla 3/4 zor profesyonel kadrona kaliyor diye duymustum.
60 milyon brüt desen, ordaki vergi ile 30 milyon net ile takim kuruyorlar. Ligleride böyle, oyuncularin kendini yirtip ben ille Belcikaya gidecegim seviyesinde degil.
Cözüm sanki hep daha fazla transfer ve para harcamak degilmis gibi. Ama bizim taraftara ve en kötüsü hocaya kalirsa, her dönem tonca oyuncu sart...
Taktikle alakamiz yok zaten. Bireysel cabayla gidebildigimiz yere kadar.Transfere gerek yok, taktiksel hiçbirşey koyamıyoruz ortaya Avrupa’da.
Bodo kadar olamadık
Sporting kadar olamadık
25e falan alabilsek ben çok dememYeteneğini tartışmıyorum ama istenen para çok ütopik.
Bugün singo olsa çok iyi olacaktı
Hoca basin toplantisini kisa kesti. Moreli de yoktu. Eyvah!!!
Bakalim kimi alacagiz gueye iyi olmaz amaLemina da yok şimdi 6 numarasız iki takım da ilk maçta bizi tokatlar.
Oyuncu yetmiyor isimli ve 29 falan olacak garanti isim oluyor muş bazi taraftarlar oyle diyorlarBir arastirdim. Bodonun komple personel gideri 2023 yilinda 10 milyon € dan azmis.
Brügge'ye baksan, herifler son 3 sene Top 24e kaldi ve gecen sene son 16ya kalmayi becermisti. Ondan önce Conference League'de yari final yapmislar. Heriflerin komple personel gideri son 2 yil ortalama 80 milyon € brüt. Almanlarda o rakamin en fazla 3/4 zor profesyonel kadrona kaliyor diye duymustum.
60 milyon brüt desen, ordaki vergi ile 30 milyon net ile takim kuruyorlar. Ligleride böyle, oyuncularin kendini yirtip ben ille Belcikaya gidecegim seviyesinde degil.
Cözüm sanki hep daha fazla transfer ve para harcamak degilmis gibi. Ama bizim taraftara ve en kötüsü hocaya kalirsa, her dönem tonca oyuncu sart...