Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.974
- 36.456
- 2.773
Icardi varken alırlar çok beklersin daha
almazlar ben alırlar demiyorum ki
almalılar diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi varken alırlar çok beklersin daha
İnter'in geri satın alma opsiyonu var 22 milyona sanırım. İnter yazın bu oyuncuyu geri alır Hakan'ı da bize satar. Olacak senaryo bu olur gibi.brugge maçının özetine baktım
bu stankoviçi alıııın lannnnn
müthiş
NET bir tespit
Hocanın bi plan yapçağı yok
Topçuların girişimiyle ilerliyoz
Bu tarz özgüvenli dikine gitmeyi düşünen herifler lazım paso
brugge maçının özetine baktım
müthiş
ya şimdi dürüst olmak gerekirse6 ay bile değil, 4 ay şunun şurasında... Kalması lazım... Hayır bir de 3 oyuncu ekleyebiliyoruz listeye Avrupa'da... Bize zaten o gitmeden 3 adam lazımdı gibi...
Asprilla 10 no çıkışlı onu aynı zamanda 10 numara olarak düşünüyoruz.
vizyonerler hep bedel öderşunları ben 3 sene dedim yediğim hakaretin mobbingin sonu yoktu
şimdi herkes benimsedi
ulan benim suçum neydi!
ya şimdi dürüst olmak gerekirse
Torreira'ya 25-30m teklif varsa satak
Avrupa'da ne kadar ilerleyecez ki sanki
fakat öyle olmayacağı belli
gelecek teklif taş çatlasa 10-15m bandındadır
Çok güzel analiz, net olarak 10 numara eksiği belli oluyorS.liginde ilk 24'e giren takımlar arasında en az gol atan 2.takimiz..Monaco'nun 8 golü var biz 9 atmışız..
Son 4 maçta sadece 1 gol attık.. Onu da kendi kalesine attı rakip.
Attığımız 9 golün 3 tanesi penaltı,1 tanesi rakibin kendi kalesine attığı gol,2 tanesi savunmaya baskıyla rakiplerin yaptığı çok ekstra atılmış 2 gol..
Organize diyeceğimiz sadece 3 gol var..Bodo maçı ilk gol,ajax maçı ilk gol,frankfurt maçı ilk gol..
Ligde de büyük maçlarda gol atamıyoruz..3 büyük maçta 2 golümüz var sadece..
Bu takımın hücum verimliliği maalesef yeterli değil.. Hem üretimde hem de pozisyon bitirmede çok büyük sorunlarımız var..Insallah lang iyi çıkar da bir nebze rahatlariz
City altyapılı Bek + DOSOray Lee harika oyuncuymuş
ya şimdi dürüst olmak gerekirse
Torreira'ya 25-30m teklif varsa satak
Avrupa'da ne kadar ilerleyecez ki sanki
fakat öyle olmayacağı belli
gelecek teklif taş çatlasa 10-15m bandındadır
juventus ve liverpool gelecek bence
İyi oyuncu zaten ama İnter'den izin almak lazımbrugge maçının özetine baktım
müthiş
O zaman asıl mevkisi 10 numara birini alaydık yazdım ya... 2 tane "10 numarada da oynayabilen solak sağ kanat oyuncusu" tanımına uyan oyuncumuz yok mu bizim zaten?
Asprilla 10 no çıkışlı onu aynı zamanda 10 numara olarak düşünüyoruz.
ben de ihtimal vermiyomgüney amerikada kimse öyle bir para vermez
muhtemelen torreira da ya astronomik yeni bir kontrat ile devam etmek ya da çok cüzi bir bonservisle ayrılmak için oynamıyor
O olmayınca Asprilla oldu zaten konu bu kadar basit aslında, hoca da bunu anlattı sorulduğunda.O zaman asıl mevkisi 10 numara birini alaydık yazdım ya... 2 tane "10 numarada da oynayabilen solak sağ kanat oyuncusu" tanımına uyan oyuncumuz yok mu bizim zaten?