Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NET bir tespit

Hocanın bi plan yapçağı yok

Topçuların girişimiyle ilerliyoz

Bu tarz özgüvenli dikine gitmeyi düşünen herifler lazım paso

şunları ben 3 sene dedim yediğim hakaretin mobbingin sonu yoktu

şimdi herkes benimsedi
ulan benim suçum neydi!

6 ay bile değil, 4 ay şunun şurasında... Kalması lazım... Hayır bir de 3 oyuncu ekleyebiliyoruz listeye Avrupa'da... Bize zaten o gitmeden 3 adam lazımdı gibi...
ya şimdi dürüst olmak gerekirse
Torreira'ya 25-30m teklif varsa satak

Avrupa'da ne kadar ilerleyecez ki sanki
fakat öyle olmayacağı belli
gelecek teklif taş çatlasa 10-15m bandındadır

güney amerikada kimse öyle bir para vermez

muhtemelen torreira da ya astronomik yeni bir kontrat ile devam etmek ya da çok cüzi bir bonservisle ayrılmak için oynamıyor

S.liginde ilk 24'e giren takımlar arasında en az gol atan 2.takimiz..Monaco'nun 8 golü var biz 9 atmışız..

Son 4 maçta sadece 1 gol attık.. Onu da kendi kalesine attı rakip.

Attığımız 9 golün 3 tanesi penaltı,1 tanesi rakibin kendi kalesine attığı gol,2 tanesi savunmaya baskıyla rakiplerin yaptığı çok ekstra atılmış 2 gol..

Organize diyeceğimiz sadece 3 gol var..Bodo maçı ilk gol,ajax maçı ilk gol,frankfurt maçı ilk gol..

Ligde de büyük maçlarda gol atamıyoruz..3 büyük maçta 2 golümüz var sadece..

Bu takımın hücum verimliliği maalesef yeterli değil.. Hem üretimde hem de pozisyon bitirmede çok büyük sorunlarımız var..Insallah lang iyi çıkar da bir nebze rahatlariz
Çok güzel analiz, net olarak 10 numara eksiği belli oluyor

30 yaşındaki adama 30m teklif etseler ben de düşünürüm tabi ama yani zaten gelmez... Hele 6'ya aldığın adam için hiç gelmez... Güney Amerika takımlarından hele hiç gelmez... Bir de böyle gidicem edicem diye ısrar ediyorsa neden versinler... 15'e bile şaşırırım...

O zaman asıl mevkisi 10 numara birini alaydık yazdım ya... 2 tane "10 numarada da oynayabilen solak sağ kanat oyuncusu" tanımına uyan oyuncumuz yok mu bizim zaten?

saçmalık ya

resmen kim alınabilirse onu aldılar

lang da öyle asprilla da

ya tutarsa işleri

umarım tutarlar

güney amerikada kimse öyle bir para vermez

muhtemelen torreira da ya astronomik yeni bir kontrat ile devam etmek ya da çok cüzi bir bonservisle ayrılmak için oynamıyor
ben de ihtimal vermiyom
Brezilyalılar verebilir aslında da
onlar da en fazla 15 verir işte

ona da değmez yani

O zaman asıl mevkisi 10 numara birini alaydık yazdım ya... 2 tane "10 numarada da oynayabilen solak sağ kanat oyuncusu" tanımına uyan oyuncumuz yok mu bizim zaten?
O olmayınca Asprilla oldu zaten konu bu kadar basit aslında, hoca da bunu anlattı sorulduğunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt