Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toplantida kimi masaya yatiriyorlar acaba?

Liste bildirmeye ṣurda 3-4 gun kalmis hala toplanip son karari vermelerini bekliyoruz. Lanet olsun böyle yönetime de ne istedigini bilmeyen teknik ekipe de

2026 Kış Transfer Dönemi Son Tarihleri (Avrupa saati GMT+1)

Hollanda: Salı, 3 Şubat, 23:59
İngiltere: Pazartesi, 2 Şubat, 20:00
Almanya: Pazartesi, 2 Şubat, 20:00
Fransa: Pazartesi, 2 Şubat, 20:00
İtalya: Pazartesi, 2 Şubat, 20:00
İspanya: Salı, 3 Şubat, 23:59
Belçika: Salı, 3 Şubat, 23:59
Portekiz: Salı, 3 Şubat, 23:59
Suudi Arabistan: Pazartesi, 2 Şubat, 23:59
Türkiye: Cuma, 6 Şubat, 23:59
Amerika Birleşik Devletleri: 25 Mart, 23:59

CL liste teslimat: 5 Şubat, 23:59

Toplanti saatini ogrenmeye calisiyorum,
Transfer dönemi başlayalı bir ay olmuş renkdaş daha ne toplantısı? İşte yetersizliğin plansızlığın yönetilmezliğin resmîdir bu. Bir maça göre mi planlama yapar bir takım? Sadece bu sezon mu var? Sadece bu ŞL mi var? Oynayacağın bir takımla iki maç? Ne yani bu maç mı belirliyor transfer sürecini?

Transfer dönemi başlayalı bir ay olmuş renkdaş daha ne toplantısı? İşte yetersizliğin plansızlığın yönetilmezliğin resmîdir bu. Bir maça göre mi planlama yapar bir takım? Sadece bu sezon mu var? Sadece bu ŞL mi var? Oynayacağın bir takımla iki maç? Ne yani bu maç mı belirliyor transfer sürecini?
başımızda okan olduğu sürece bu hep böyle devam edecek. şimdi aldırdığı adamı sene sonu çöpe çıkarıp yollamak da isteyebilir

Hakanla ilkayın durumları farklı. İlkay gelirken son 2 senesi düşüştü olan bir topçuydu Hakan hala mevcut orta sahalar içinde top10’a rahat girer Avrupa’da
Hakan hala formda ona lafım yok İlkay ile durumları aynı değil ama Hakan gelirse onunda hiç kasmayacağını düşünüyorum, Türkiyeye bakış açılarıyla alakalı bir durum bence. İlkay düşüşte olabilir gelmeden önce ama bu derece kötü oynamak düşüşle çok açıklanırmı bilmiyorum.

Hakanla ilkayın durumları farklı. İlkay gelirken son 2 senesi düşüştü olan bir topçuydu Hakan hala mevcut orta sahalar içinde top10’a rahat girer Avrupa’da
Türkiye’ye gelip yatar. Çünkü ortam yatmaya uygun. Hele de Türk futbolcusu, disiplini sevmez. Bizde tek geri gitmeyen sane var oda bireysel çalışıyor yüksek ihtimalle. 30 yaş üstü türk futbolcu alınmamalı.

O degilde bizce fizik canavari olan bay dun nasil ezildi öyle yav. Hayretler icerisinde izledim performansini. Acaba supriz ayrilik icinde varmi kendisi? Araplar 40 versede yollasak
Sane ve Sallai dışında herkes ezildi fizik olarak. Osimhen bile üstünlük kuramadı. Biz 2000 yılında nasıl geleni geçeni eledik. Geriye dönüp bakınca gerçekten büyük iş.

817. toplantı hayırlı olsun

kimse alınmayacak ben şimdiden söyleyeyim
Zaten yarin 1 isim uzerinde "bitti, geliyor, ucak saatine bakiliyor tarzi" haberler gelmezse gelecek ismin cok onemli biri olmayacagini anlayabiliriz cunku buyuk ligler pazartesi gunu kapatiyor dukkani.

başımızda okan olduğu sürece bu hep böyle devam edecek. şimdi aldırdığı adamı sene sonu çöpe çıkarıp yollamak da isteyebilir
Zaten yukarıda futbolcu transferi yapılmasın sadece Bissouma (bu dönem için) ve Oylai gelsin yeterli çünkü yetersiz teknik ekip demiştim. Alıntıladığın iletide de plansızlığa kötü yönetime dikkat çekmek istedim. Mesele topçu olmadığını biliyorum. Dünyanın en iyi oyuncularından osimhen ve sane var elinde, sonuç alıyor musun bu kaos futbolunda. Hayır. Nerden tutsan elde kalıyor.

Dün açıp biraz Kopenhag Barça maçına baktım kopenhag takımı okadar güzel sahaya yayılıyor ki
Barcayi tek yarı kaleye yanastirmadilar yetenek olsa oyuncularında yani Sane osimhen Baris filan olsa ilk yarı bir sürü pozisyona girerlerdi

Dönüyoruz bizim maça yayın önünde doku halı sahada gibi takılıyor bir uzun top atılıyor Haaland alıyor indiriyor bakıyor pas filan veriyor

Tr Ligi'nde bile tek farklı önde olduğumuz her maçta baskı yiyoruz yığınla pozisyona giriyorlar adamlar atamiyor

Okan buruk set oyunu yerleşim planı bu kavramları bilmiyor Haaland bilerek gitti sola yanaştı Abdülkerim bu adam ağır dedi bir pozisyon atamadı
Hoca olsa tepemizde jacobsa yanaş biraz içeri abdulun kademesine barisada biraz bekle doğru gel der dengeler maçı tutarsın yarım saat
Ama nerdee

bu arada ilk 24 olayının bu kadar büyük bir başarı olarak piyasada satılmasına ifrit olmaya başladım

aslında n kadar kücüldüğümüzün medyanın ne kadar ayaklara düstüğünü filan da gösteriyor

gerçekten insanın sinirini bozsa da hıncal uluç gibi isimleri arıyoruz

yahu beyler eski formatla düşündüğünüzde biz grubumuzda 3. olduk ve uefaya katıldık

üstelk bu yeni formatta diğer formata göre avantajlı olarak kendi torbandan takımla da oynayarak bunu yaptık

üsteik tarihimizin en büyük harcamaları ile bunu yaptık

yani aslında 2 sene önceki şampiyonlar ligi maceramızdan bir farkı yok ki o günden bu yana devasa paralar harcadık

ilk 16 bile değil işte zar zor ilk 24de kaldık

muhtemelen santraforuna net olarak en büyük maaşı ödeyen bir takımın bunu başarı kabul etmesi akıl alır gibi değil

dünün tek olumlu yanı olarak inş Onyedika işi kapanmıştır artık

feramuz kayaların transfer görüşmeleri için fransada olduğu bilgisi geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt