Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer dönemi başlayalı bir ay olmuş renkdaş daha ne toplantısı? İşte yetersizliğin plansızlığın yönetilmezliğin resmîdir bu. Bir maça göre mi planlama yapar bir takım? Sadece bu sezon mu var? Sadece bu ŞL mi var? Oynayacağın bir takımla iki maç? Ne yani bu maç mı belirliyor transfer sürecini?Toplanti saatini ogrenmeye calisiyorum,
817. toplantı hayırlı olsunHaluk Yürekli: “Dursun Özbek, Abdullah Kavukcu ve Okan Buruk bugün transfer toplantısı yapacaklar ve orta saha transferi ilgili bir karar verecekler."
başımızda okan olduğu sürece bu hep böyle devam edecek. şimdi aldırdığı adamı sene sonu çöpe çıkarıp yollamak da isteyebilirTransfer dönemi başlayalı bir ay olmuş renkdaş daha ne toplantısı? İşte yetersizliğin plansızlığın yönetilmezliğin resmîdir bu. Bir maça göre mi planlama yapar bir takım? Sadece bu sezon mu var? Sadece bu ŞL mi var? Oynayacağın bir takımla iki maç? Ne yani bu maç mı belirliyor transfer sürecini?
Hakan hala formda ona lafım yok İlkay ile durumları aynı değil ama Hakan gelirse onunda hiç kasmayacağını düşünüyorum, Türkiyeye bakış açılarıyla alakalı bir durum bence. İlkay düşüşte olabilir gelmeden önce ama bu derece kötü oynamak düşüşle çok açıklanırmı bilmiyorum.Hakanla ilkayın durumları farklı. İlkay gelirken son 2 senesi düşüştü olan bir topçuydu Hakan hala mevcut orta sahalar içinde top10’a rahat girer Avrupa’da
Türkiye’ye gelip yatar. Çünkü ortam yatmaya uygun. Hele de Türk futbolcusu, disiplini sevmez. Bizde tek geri gitmeyen sane var oda bireysel çalışıyor yüksek ihtimalle. 30 yaş üstü türk futbolcu alınmamalı.Hakanla ilkayın durumları farklı. İlkay gelirken son 2 senesi düşüştü olan bir topçuydu Hakan hala mevcut orta sahalar içinde top10’a rahat girer Avrupa’da
Sane ve Sallai dışında herkes ezildi fizik olarak. Osimhen bile üstünlük kuramadı. Biz 2000 yılında nasıl geleni geçeni eledik. Geriye dönüp bakınca gerçekten büyük iş.O degilde bizce fizik canavari olan bay dun nasil ezildi öyle yav. Hayretler icerisinde izledim performansini. Acaba supriz ayrilik icinde varmi kendisi? Araplar 40 versede yollasak
Zaten yarin 1 isim uzerinde "bitti, geliyor, ucak saatine bakiliyor tarzi" haberler gelmezse gelecek ismin cok onemli biri olmayacagini anlayabiliriz cunku buyuk ligler pazartesi gunu kapatiyor dukkani.817. toplantı hayırlı olsun
kimse alınmayacak ben şimdiden söyleyeyim
Recep, Alper in hesabı ele geçirmişToplanti saatini ogrenmeye calisiyorum,
Zaten yukarıda futbolcu transferi yapılmasın sadece Bissouma (bu dönem için) ve Oylai gelsin yeterli çünkü yetersiz teknik ekip demiştim. Alıntıladığın iletide de plansızlığa kötü yönetime dikkat çekmek istedim. Mesele topçu olmadığını biliyorum. Dünyanın en iyi oyuncularından osimhen ve sane var elinde, sonuç alıyor musun bu kaos futbolunda. Hayır. Nerden tutsan elde kalıyor.başımızda okan olduğu sürece bu hep böyle devam edecek. şimdi aldırdığı adamı sene sonu çöpe çıkarıp yollamak da isteyebilir