Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz ne oynuyoruz. Bir sistem takımımıyız hoca takımı mı? Önce buna karar vermemiz gerek. Hoca takımı isek, hoca ne oynatıyor. Barca, Atletico, Real örneğinde olduğu gibi bir sistem benimseyip alt yapıdan tranfere, tesisten sahaya, hocadan yönetime kadar herşeyi buna göre dizayn edersin. A gider b gelir ancak düzen değişmez. Bizim kültüre uygun değil pek, pas geçtim. Hocaya dayalı düzende ise, hocanın defoları ortada olduğu halde, tapılan kaliteli oyuncular ve Türk liginin leşliği bu defoyu örtüyor. Gram gelişme olmuyor hocada da ekibinde de. Bu sefer de Avrupa’da işte başarı hayal oluyor. 96-2000 terimini de bulamıyoruz, çünkü o karakter yok. Terim bile sonradan kendisi olmaktan vazgeçti. 96-2000 disiplinine bakın, sonraki dönemlerdeki disiplinine bakın.. sıkıntımız büyük maalesef

Biz ne oynuyoruz. Bir sistem takımımıyız hoca takımı mı? Önce buna karar vermemiz gerek. Hoca takımı isek, hoca ne oynatıyor. Barca, Atletico, Real örneğinde olduğu gibi bir sistem benimseyip alt yapıdan tranfere, tesisten sahaya, hocadan yönetime kadar herşeyi buna göre dizayn edersin. A gider b gelir ancak düzen değişmez. Bizim kültüre uygun değil pek, pas geçtim. Hocaya dayalı düzende ise, hocanın defoları ortada olduğu halde, tapılan kaliteli oyuncular ve Türk liginin leşliği bu defoyu örtüyor. Gram gelişme olmuyor hocada da ekibinde de. Bu sefer de Avrupa’da işte başarı hayal oluyor. 96-2000 terimini de bulamıyoruz, çünkü o karakter yok. Terim bile sonradan kendisi olmaktan vazgeçti. 96-2000 disiplinine bakın, sonraki dönemlerdeki disiplinine bakın.. sıkıntımız büyük maalesef
Biz maalesef hoca takımı değiliz ve hiçbir zaman da olamayacağız gibi.

Kendi dusuncem, yarin LaLiga/Ligue 1/Serie A/EPL'den biri bitme noktasina gelmiyorsa alacaklari orta saha anca bu liglerin disinda oynayan biri olabilir ya da giderler Anadolu takimlarina para dagitip guzel bir kazik yeriz, sezon sonu da kime gonderelim bunu diye kafa yorariz sonra.
Fransadan bir genco gelecek gibi hissediyorum

Havalimanına doğru yola çıkıp şimdiden yerimizi ayıralım mı ?

benim korkum buruk kovulursa . terimi getirirler .. hangisi daha feci bilemedim
2003ten beri Terimi sevmem, Okan Terim'in pahalı bir kopyası. Oyuncu bitirme konusunda terimden daha sinsi. Disiplin noktasında Terim'in tırnağı olamaz. Oyun noktasında Terimle 2 sene geçirmiş oyuncular gibi oynatıyor. Engin baytar, Melo, kerem, belhanda gibi herifleri dizginlemisti ve oynatmisti terim. Bizimki Yusuf'a nelsona söz geciremiyor. Oyuncu koruma noktasında Terim'in tırnağı olamaz, ereni falan yiyemezlerdi terim olsa. Zahayi şamar oğlanı yaptirmazdi. Dediklerimden terim gelsin anlamı çıkmasın, en son isteyeceğim şey Terim'in gelmesi olur. Okanin parasız versiyonu Sergen işte. Bahane, izin bol, disiplin yok, taktik yok. Transferleri için terimi eleştirdim, milyonlar harcatti takım bok gibi derdim, Terim'in tüm hayatı boyunca harcattigi parayı bu sene harcadık.

Sevilmese de Tudorun oynattığı, takımın fişek gibi olduğu dönem gibi oynadığımız futbolu senelerdir göremedik. Torrent bile daha iyi futbol oynatıyordu okandan. Ali Koç yüzünden bunu göremedik, Erden başkan sayesinde göremedik. Bireysel performans olmayınca usgde içimizden geçti, fenerde Beşiktaş'ta. Yenmemiz için bu tarz maçları ya birileri hayatının futbolunu oynayacak, ya da kadro değer farkı 100 milyon Euro olacak. Ben son dönemde ligte bile bariz üstünlük kurduğumuz maç göremiyorum

futbolcu takımı

onun içün kalite ve atletizm eşit oranda olmalı bizde

kalite düştüğü an yanarız

Abi tabii herkesin düşüncesi kendine ama

Fatih Terim’i niye sevmiyorsunuz ki?

Hani bugün övündüğümüz şeylerin çoğu bu adam sayesinde oldu.

Başarısızlıkları da oldu tabii. Ama ben hep başarılı olan bir TD hayatımda görmedim.

Fatih hocanın bizde sonsuz kredisi olması gerekmez mi?

bu arada ilk 24 olayının bu kadar büyük bir başarı olarak piyasada satılmasına ifrit olmaya başladım

aslında n kadar kücüldüğümüzün medyanın ne kadar ayaklara düstüğünü filan da gösteriyor

gerçekten insanın sinirini bozsa da hıncal uluç gibi isimleri arıyoruz

yahu beyler eski formatla düşündüğünüzde biz grubumuzda 3. olduk ve uefaya katıldık

üstelk bu yeni formatta diğer formata göre avantajlı olarak kendi torbandan takımla da oynayarak bunu yaptık

üsteik tarihimizin en büyük harcamaları ile bunu yaptık

yani aslında 2 sene önceki şampiyonlar ligi maceramızdan bir farkı yok ki o günden bu yana devasa paralar harcadık

ilk 16 bile değil işte zar zor ilk 24de kaldık

muhtemelen santraforuna net olarak en büyük maaşı ödeyen bir takımın bunu başarı kabul etmesi akıl alır gibi değil
İlk 24 normal bir durum zaten. Bundan sonra elemeyi geçerse basaridir

1769678579674.webp

TS bundan da nem kapmaz inşallah :ROFLMAO:

Beyler günaydın iyi nöbetler

Genel olarak acımasız davrandığınzı ve City Barça gibi takımları da genel olarak olduğundan küçük gördüğünüzü, hatta Copenhagen gibi Avrupa’nın müdavimi olmuş takımları da fazla küçümsediğinizi düşünüyorum.

City çok rahat çıkmış, iyi press yapamamışız… Abi evet, başındaki herif bunun kitabını yazmış adam. Milyar euro’luk kadro. Normal değil mi,

Bodo’yu kral yaptınız 2 maçla. E biz de bu adamları yendik. O zaman kralın kralıyız. Futbol böyle bir mantıkta işlemiyor ki. Chelsea’dan 5 yiyenle Arsenal’i yenen takım aynı ekip değil miydi? Veya Bodoya yenilip deplasmanda Real Madrid’i yenen de aynı takımdı. Bize yenilip gidip Real’i yenen Live de aynı ekip. Geçen senenin şampiyonu PSG ilk 8’e giremedi. Finalist Inter de keza.

Velhasıl Galatasaray’ın ŞL özelinde gidecek Ve öğrenecek çok yolu var hem de çok. Öğrenmemiz gereken şeyleri görüyoruz işte. Mesela topla daha hızlı olmalıyız. Çok net. Keşke her yıl City gibi takımlarla 10-15 kere maç yapsak da aşama kat etsek.

Bu sene üst tur seneye 16 sonraki sene çeyrek… Böyle de olmayacak. Futbol veya hayatın kendisi böyle lineer şekilde ilerlemiyor.
Rtaş güzel yazmıssın bu sefer okudum hepsini :asd: hakli oldugun noktalarda var. Ama sorun şu ki bizde gelişim namına pek de bir şey yok 4 yıl önce neysek hala oyuz en basit temel problememiz sahaya dogru yayılıp , yerleşemiyor ve sette topu döndüremiyoruz. Bu 22/23 de de böyleydi şuan da öyle. Önde basıp geride yerleşemiyoruz yada yine çogu zaman. Anlarla oynuyoruz futbolu genel olarak organize değil bu anlar bazen bizi kaldırıp vezir bazende, rezil ediyor (Liverpool'u yenme işi) , ( Monacodan uğurcan olmasa fark yiyecegimiz bir maç). Avrupada az macta yapmadik bu arada 25. Mac falan vardır belki daha fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt