- 16 Haziran 2010
- 204.030
- 156.089
- 6.838
Giris yaptilar az once, caylari hazir ediliyor baslayacaklar az sonra.Amin insallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giris yaptilar az once, caylari hazir ediliyor baslayacaklar az sonra.Amin insallah
Bizimkiler cuce ortasaha sevmiyoGüncel transfer piyasasında Emre, Okan, Suat benzeri orta saha kaça patlar bize. Ve o seviyede bizim alabileceğimiz uyumlu üçlü yok mu? Elbette Vitinha vs gibi imkansız isimlerden bahsetmiyorum.
Iyi bir orta saha alabilelim de onu öpte başına koy fazlasinda gözün olmasinO da lazım Icardi ile olacak iş değil.

28'inden sonra dediler hangi gün olduğunu söylemediler29 una geldik 28 ide gectik hala tık yok ana avrat küfür

Canlı yayın istiyoruz!Galatasaray'da kritik transfer zirvesi başlıyor! [HT Spor]
Toplantı da isim belirleneceği algısı var. Yani şu şu isimleri söyleyecekler bunlar da gidip ilk görüşmelere başlayacak gibi bir algı. Ama bence durum bu değil. Şu ana kadar görüşülen isimler ile ilgili evet hoca bu ismin durumu bu, diğer adamın durumu şu, şu kadar istiyorlar şu olursa alırız vs. Gibi konular konuşulacaktır diye düşünüyorum. Muhtemelen rakipler belli. Oyuncuların morali motivasyonu nasıl? Sen minimum hangisiyle başarılı olacağını düşünüyorsun. Evet şu çocuk çok iyi biz de biliyoruz ama buraya gelmeye çok sıcak bakmıyor, atıyorum önümüze 10 milyon maaş gibi rakamlar sürüyor gibi konuşmalar olacaktır. Teknik olarak uygunsa şuna gidin alın getirin falan denilecektir. Sonrasında toplantı bitecektir...Evet susun, basladilar.
Dursun Özbek, transfer toplantısının yapılacağı noktaya şuan geçiş yaptı. Bugün orta saha için karar verilecek. (Burhan Can Terzi)
InanmamGörmüş oldukki bize stoperde lazım, kontralarda feci avlanıriz, ben bile daha hızlı koşarım Abdülkerimden
Evet susun, basladilar.
Dursun Özbek, transfer toplantısının yapılacağı noktaya şuan geçiş yaptı. Bugün orta saha için karar verilecek. (Burhan Can Terzi)
Bak ben olsam sorarım osi ye sane ye aklına güvendiğim kişilere... Bilgi de verirdim bak şunlarla görüşüyoruz falan sen ne dersin diye... sonuçta saha içerisinde uyum yakalayacak olan kişiler futbolcular...Oyle diyorlar, yaninda degildim tabi.![]()
Onlara göre hagi şampiyon yapmış taktik falan yokmuşAbi tabii herkesin düşüncesi kendine ama
Fatih Terim’i niye sevmiyorsunuz ki?
Hani bugün övündüğümüz şeylerin çoğu bu adam sayesinde oldu.
Başarısızlıkları da oldu tabii. Ama ben hep başarılı olan bir TD hayatımda görmedim.
Fatih hocanın bizde sonsuz kredisi olması gerekmez mi?