Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
ndnkör gs taraftarından bıktım. okan buruk yıllardır rekor üstüne rekor kırıyor, her sene şampiyon yapıyor sizi yine yaranamıyor. sizin gibi taraftara tudorlar prandelliler müstehak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lafın gelişi söyledim Semihim 100 metreyi 11.7 saniyede koşan biri olarak elbette kendimi kıyaslyacak değilim Abdülkerim ileInanmam
Ben geldiği günden beri eleştiriyorum aslında. Sağolsun hiç yanıltmadı. Ceza yemisligimde var kaç sefer, adam bir türlü değişmediBunlara benzer şeyler iki ay önce yazdığımda linçlenmiştim burda. Okan şansa şampiyon oldu, şansı da Koç ve ET dediğim için. Bu fikirlerin ziyadesi ile çoğalması beni memnun etti. Ellerine sağlık.
Ancaak, Koç tehdidinden sonra, (kanaatimce Antep maçından sonra şampiyonluğu kaybettik, tedesco mallık yapmasa) Okan buruk yıl sonuna kadar kalsın sonra ayrılsın. O zamana kadar da eleştirmemeye gayret edecem
Bikkinlik geldi cünkü. Hele son 3-4 senesi cok kötüydüAbi tabii herkesin düşüncesi kendine ama
Fatih Terim’i niye sevmiyorsunuz ki?
Hani bugün övündüğümüz şeylerin çoğu bu adam sayesinde oldu.
Başarısızlıkları da oldu tabii. Ama ben hep başarılı olan bir TD hayatımda görmedim.
Fatih hocanın bizde sonsuz kredisi olması gerekmez mi?
En sevmedigim oyuncu tipi ortashaada uzun adamlar bi ise yaramaz boyu yere yakin olcak cuxe ama kuvvetli olcakUzun boylu, ayağına çabuk sert bir oyuncu alıp transferi kapatmak lazım.
Yusuf Demir, Berkan Kutlu ve Ahmed Kutucu yerine 3 oyuncu alıp kulübeyi zenginleştirmiş olacağız umarım 4. oyuncu alınmaz.
Iyimis ven 1 dakikada anca kosarimLafın gelişi söyledim Semihim 100 metreyi 11.7 saniyede koşan biri olarak elbette kendimi kıyaslyacak değilim Abdülkerim ile
50 milyon sterlin+ bonus vay arkadaş.
50 milyon sterlin+ bonus vay arkadaş.
Rennesteki Cisse yi alsak keşkeO zaman duyum ver Emrah renksaşım
Conte elendi biz ilk 24teyiz napoli forumunu yazman lazım buraya değilOkan Buruk Galatasaray'a hoca olabilecek potansiyeli anadolu kulüplerinde başardıkları ile haketti.
Galatasaray'da aldığı şampiyonluklar ile Türkiye ligi için iyi ve kaliteli bir teknik direktör olduğunu ispat etti.
Avrupa'da aldığı sonuçlar ile bu arenada yetersiz olduğunu gösterdi.
Benim için giriş-gelişme-sonuç böyledir. Burada bana ligi sürklase ettik yeterde diyebilirsiniz yok bana Avrupa'da başarı lazım böyle olmazda diyebilirsiniz.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belki hafif sakatligi vardir(gülerek)osimhen dün çok ciddiyetsizdi ağzında sakızla maça çıkmış Hagi olsa kovardı takımdan. Gülmeyin bu dediklerime doğruları söylüyorum en basit pası bile düzgün veremiyor. Sane'ye bir pas atacaktı onu da beceremedi yüzde yüz golü yedi. Bazen recebe hak verdiriyorlar bu güçsüzlüğü de garip afcondan gelen adam fizik olarak nasıl geriler bu kadar akıl almaz bir kulüp olduk hiç bir şey şaşırtmıyor artık.
Yakında birşey verir de haber mi olur o bilemedim...Tolgahann bu gün haberler verecekti söz de o da bir şey vermedi. Transfer toplantısından en kötü Onyedike+ Danois çıksa keşke.
fabian ruiz artı maestro
Yahu alakası yok zaten lig falan bir yere kadar. Ama şu var ki Bodo gerçekten istisna bir takım. Şu ana kadar en beğendiğim takımdı Bodo bize yenilmelerine karşın. Hücum olarak City'den bile iyi hücum ediyor adamlar, ceza sahasında sakin sabırlı bir şekilde boş adamı buluyorlar. Teknik Direktörlerini isterim şahsen.Mevzu lig kalitesiyse Bodo nasıl oynadığı her takıma karşı baskın oyun oynayabiliyor yenilse bile? Bizim maçta bile tüm golleri önde presle top kapıp attık, hiçbiri set hücumu değildi.
Bu şekilde düşünüyorsan, Fenerbahçe nin ve Samsun un maçları Perşembe günleri oluyor. O maçları takip edebilirsin kardeşimAvrupa kupası hayal ediyorsan konferans ligi veya avrupa ligi orada. Şampiyonlar ligi alma şansımız yok