Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk Galatasaray'a hoca olabilecek potansiyeli anadolu kulüplerinde başardıkları ile haketti.
Galatasaray'da aldığı şampiyonluklar ile Türkiye ligi için iyi ve kaliteli bir teknik direktör olduğunu ispat etti.
Avrupa'da aldığı sonuçlar ile bu arenada yetersiz olduğunu gösterdi.

Benim için giriş-gelişme-sonuç böyledir. Burada bana ligi sürklase ettik yeterde diyebilirsiniz yok bana Avrupa'da başarı lazım böyle olmazda diyebilirsiniz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlara benzer şeyler iki ay önce yazdığımda linçlenmiştim burda. Okan şansa şampiyon oldu, şansı da Koç ve ET dediğim için. Bu fikirlerin ziyadesi ile çoğalması beni memnun etti. Ellerine sağlık.
Ancaak, Koç tehdidinden sonra, (kanaatimce Antep maçından sonra şampiyonluğu kaybettik, tedesco mallık yapmasa) Okan buruk yıl sonuna kadar kalsın sonra ayrılsın. O zamana kadar da eleştirmemeye gayret edecem
Ben geldiği günden beri eleştiriyorum aslında. Sağolsun hiç yanıltmadı. Ceza yemisligimde var kaç sefer, adam bir türlü değişmedi

Abi tabii herkesin düşüncesi kendine ama

Fatih Terim’i niye sevmiyorsunuz ki?

Hani bugün övündüğümüz şeylerin çoğu bu adam sayesinde oldu.

Başarısızlıkları da oldu tabii. Ama ben hep başarılı olan bir TD hayatımda görmedim.

Fatih hocanın bizde sonsuz kredisi olması gerekmez mi?
Bikkinlik geldi cünkü. Hele son 3-4 senesi cok kötüydü

Uzun boylu, ayağına çabuk sert bir oyuncu alıp transferi kapatmak lazım.
Yusuf Demir, Berkan Kutlu ve Ahmed Kutucu yerine 3 oyuncu alıp kulübeyi zenginleştirmiş olacağız umarım 4. oyuncu alınmaz.
En sevmedigim oyuncu tipi ortashaada uzun adamlar bi ise yaramaz boyu yere yakin olcak cuxe ama kuvvetli olcak

Canlı yayın istiyoruz!
a5c64be4ef196c530849132e9e56f449.gif

dursun-özbek-dursun.gif

okan-buruk-okan-buruk-zıplıyor.gif

1769683191694.webp

george-gardi-gardi.gif

gsdursun.gif

Tolgahann bu gün haberler verecekti söz de o da bir şey vermedi. Transfer toplantısından en kötü Onyedike+ Danois çıksa keşke.

Gözünüzü seveyim en azından bes tane belirlenen genc olsun bunların bir kaçını alin. Surekli oynamak zorunda kalan oyuncular var onların yedeği ya da 11 olacak sekilde alin. Ben bu oyuncuları eleştirmeyi haksızlık görüyorum.

Okan Buruk Galatasaray'a hoca olabilecek potansiyeli anadolu kulüplerinde başardıkları ile haketti.
Galatasaray'da aldığı şampiyonluklar ile Türkiye ligi için iyi ve kaliteli bir teknik direktör olduğunu ispat etti.
Avrupa'da aldığı sonuçlar ile bu arenada yetersiz olduğunu gösterdi.

Benim için giriş-gelişme-sonuç böyledir. Burada bana ligi sürklase ettik yeterde diyebilirsiniz yok bana Avrupa'da başarı lazım böyle olmazda diyebilirsiniz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Conte elendi biz ilk 24teyiz napoli forumunu yazman lazım buraya değil

osimhen dün çok ciddiyetsizdi ağzında sakızla maça çıkmış Hagi olsa kovardı takımdan. Gülmeyin bu dediklerime doğruları söylüyorum en basit pası bile düzgün veremiyor. Sane'ye bir pas atacaktı onu da beceremedi yüzde yüz golü yedi. Bazen recebe hak verdiriyorlar bu güçsüzlüğü de garip afcondan gelen adam fizik olarak nasıl geriler bu kadar akıl almaz bir kulüp olduk hiç bir şey şaşırtmıyor artık.
Belki hafif sakatligi vardir(gülerek)

Mevzu lig kalitesiyse Bodo nasıl oynadığı her takıma karşı baskın oyun oynayabiliyor yenilse bile? Bizim maçta bile tüm golleri önde presle top kapıp attık, hiçbiri set hücumu değildi.
Yahu alakası yok zaten lig falan bir yere kadar. Ama şu var ki Bodo gerçekten istisna bir takım. Şu ana kadar en beğendiğim takımdı Bodo bize yenilmelerine karşın. Hücum olarak City'den bile iyi hücum ediyor adamlar, ceza sahasında sakin sabırlı bir şekilde boş adamı buluyorlar. Teknik Direktörlerini isterim şahsen.

Avrupa kupası hayal ediyorsan konferans ligi veya avrupa ligi orada. Şampiyonlar ligi alma şansımız yok
Bu şekilde düşünüyorsan, Fenerbahçe nin ve Samsun un maçları Perşembe günleri oluyor. O maçları takip edebilirsin kardeşim
Evet şampiyonlar ligi kazanmak kolay demiyorum ama eğer senin gibi düşünseydik, hiçbir maçı izlemeye, hiçbir transferi yapmaya gerek olmazdı. Herşey önce inanmayla başlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt