Mustafa Baran
Büyük Kaptan
37 yaşında gelip yıllık 8 milyon euronuzu çatır çatır yeyip emekli olacağım manası çıkarTürk spor medyasının özeti yemin ediyorum. Adam cümlenin sonunda ama şuan böyle bisey düsünmüyorum diyor. Baslığa bak![]()
37 yaşında gelip yıllık 8 milyon euronuzu çatır çatır yeyip emekli olacağım manası çıkarTürk spor medyasının özeti yemin ediyorum. Adam cümlenin sonunda ama şuan böyle bisey düsünmüyorum diyor. Baslığa bak![]()
İyi para verip iyi oyuncu alsınlar önce o şekilde anlarız. Sonuçta yönetim medyaya ne servis ederse onu haber yapıyorlarseten de aynısını demis
dursun abi deyip duruyo
hbri fos cikmaz herhalde
Bu adamlara değil de alajbegovic gibi isimlere gittiğimiz bakis acisi hayalimizTürk spor medyasının özeti yemin ediyorum. Adam cümlenin sonunda ama şuan böyle bisey düsünmüyorum diyor. Baslığa bak![]()
Hocada maliyetlere bakmadan eklemeleri yapacağız demişti. Hocayı bile kandırıyor bizim baskanOna para verme kiralık al
Buna para verme kiralık al
Orta sahaya bütçe kalsın diye 1 aydır masal anlat
Ondan sonra para harcamak istemiyor desinler.
Günün sonunda Cuesta bombası gibi bir bombaya oturmazsak iyi
Ugarte'de yalan oldu bu iş olmayi en güzel bir olayi alıp geçelim.
ÇekemezlerBeşiktaş’ın orta saha adayları bizden daha iyi
Soucek ve bellegarde çekebilirler
Pep hocam hemen gönderelim istiyorsan
Onlarda da bizde de 4 adam var şu andaIsmail
Fred
Guendozi
Edson Alvarez
Asensio
Talisca
Mert Hakan![]()
Kante'nin 3.5 yıllık maliyeti 50 milyonu buluyormuş yani maliyeti yüksek. 4 milyonu zaten reddettiler.Para harcamaya niyetiniz yoksa gidip bari Kante'yi alıp gelin 1.5 yıl idare ettirir.
Fenerbahçe, N'Golo Kante için Al-Ittihad'a 4 milyon euroluk resmi teklif yaptı. Kante, teklifin kabul edilmesini bekliyor. (L'Equipe)
Lig şampiyonluğu gecesi cemiyette omuzlara alınırÖyle bir dünya yok para vermemek falan çarmıha gerilir dursun tribünü kaybeden seçimi kaybeder burda febe gibi değiliz biz
Rtaş güzel yazmıssın bu sefer okudum hepsinihakli oldugun noktalarda var. Ama sorun şu ki bizde gelişim namına pek de bir şey yok 4 yıl önce neysek hala oyuz en basit temel problememiz sahaya dogru yayılıp , yerleşemiyor ve sette topu döndüremiyoruz. Bu 22/23 de de böyleydi şuan da öyle. Önde basıp geride yerleşemiyoruz yada yine çogu zaman. Anlarla oynuyoruz futbolu genel olarak organize değil bu anlar bazen bizi kaldırıp vezir bazende, rezil ediyor (Liverpool'u yenme işi) , ( Monacodan uğurcan olmasa fark yiyecegimiz bir maç). Avrupada az macta yapmadik bu arada 25. Mac falan vardır belki daha fazla.
Berbat topçu torino bunun yerine bejekede aldığını oynaticakaslani iyi topcu
jk dan makul ekleme
Kotu haber geldi, keske OB sonrasi sen bizim olaydin.
Real Madrid, yeni sezon için Unai Emery ile ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Emery'nin Aston Villa'daki başarılı dönemi, Real Madrid başkanı Perez'i oldukça etkiledi. (Berger / SKY DE)