Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
madem galatasaray avrupada başarılı

madem hedef tutturuldu

transfere gerek yok kardeşim yapmasın başkan

bi zahmet kayseri gençlerbirliği filan maçlarını da mevcut orta saha götürsün

Kotu haber geldi, keske OB sonrasi sen bizim olaydin. 😓

Real Madrid, yeni sezon için Unai Emery ile ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Emery'nin Aston Villa'daki başarılı dönemi, Real Madrid başkanı Perez'i oldukça etkiledi. (Berger / SKY DE)
Glasner olmali

Ya hiç olmazsa şu Caleb le Basseyi alın, Yusuf'u gönderin, yerli olarak ta Deniz Gü, orta saha ve kanata da yerli alınabiliyorsa, ben pek tanımıyorum oyuncuları, ancak bu sayede Ş.Ligi ve ligi götürebiliriz

6 ay 7.5 m euro + 1 yıl 15 m euro + 4 m euro bonservis = 26.5 m euro sadece ismi geçen Ugarte, Gueye'nin bonservisi 40 m euro
4 milyon euroyu kante için kabul edecekleri ne malum.

Kante ucuza mı gelecek. 1 senelik maliyeti 20 milyona denk gelecek.
Hiç birini almasınlar gidip norveçten ciğeri olmayan bir herif indirsinler.

TD - Takım kan uyumu çok önemli.

Hani şu gelsin bu gelsin deniliyor da... Pazardan elma armut gibi TD alırsan sırf ismi var diye elinde patlama ihtimali çok yüksek.

Kotu haber geldi, keske OB sonrasi sen bizim olaydin. 😓

Real Madrid, yeni sezon için Unai Emery ile ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Emery'nin Aston Villa'daki başarılı dönemi, Real Madrid başkanı Perez'i oldukça etkiledi. (Berger / SKY DE)
vefasızlık yapıyorsunuz cidden

Emery nin real de yapabilecegini sanmiyorum.

Tabii hayat ne gösterir bilinmez ama PSG ve Arsenal'de yapamadıkları da bir şeyler anlatıyor. TD'lik kariyerine bakınca baskının daha az olduğu takımlarda başarılı olduğunu görüyoruz. Ayrıca PSG başında Barça'ya elendiği tur yani yok böyle bir şey.

Bunu Okan Buruk yapsa 50 sene geçse bile OB geri gelsin istemezsiniz.

klopp ve emery dışında okan gitsin o gelsin diyeceğim hoca da yok gibi maalesef
images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt