- 16 Haziran 2010
- 204.024
- 156.084
- 6.838
Real icin guzel olur da ben bize istiyordumValla yakışır, hak ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Real icin guzel olur da ben bize istiyordumValla yakışır, hak ediyor.
Real icin guzel olur da ben bize istiyordum![]()
Glasner olmaliKotu haber geldi, keske OB sonrasi sen bizim olaydin.
Real Madrid, yeni sezon için Unai Emery ile ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Emery'nin Aston Villa'daki başarılı dönemi, Real Madrid başkanı Perez'i oldukça etkiledi. (Berger / SKY DE)
4 milyon euroyu kante için kabul edecekleri ne malum.6 ay 7.5 m euro + 1 yıl 15 m euro + 4 m euro bonservis = 26.5 m euro sadece ismi geçen Ugarte, Gueye'nin bonservisi 40 m euro
Ayberk karapo da gelsin hocamYa hiç olmazsa şu Caleb le Basseyi alın, Yusuf'u gönderin, yerli olarak ta Deniz Gü, orta saha ve kanata da yerli alınabiliyorsa, ben pek tanımıyorum oyuncuları, ancak bu sayede Ş.Ligi ve ligi götürebiliriz
vefasızlık yapıyorsunuz ciddenKotu haber geldi, keske OB sonrasi sen bizim olaydin.
Real Madrid, yeni sezon için Unai Emery ile ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Emery'nin Aston Villa'daki başarılı dönemi, Real Madrid başkanı Perez'i oldukça etkiledi. (Berger / SKY DE)
biz emery çekecek kadar iyi miyiz bilemedimReal icin guzel olur da ben bize istiyordum![]()
@Cafer Güney bunun vakti gelmiş şimdi demadem galatasaray avrupada başarılı
madem hedef tutturuldu
transfere gerek yok kardeşim yapmasın başkan
bi zahmet kayseri gençlerbirliği filan maçlarını da mevcut orta saha götürsün
Real icin guzel olur da ben bize istiyordum![]()
Emery nin real de yapabilecegini sanmiyorum.
Başkanına kıyamıyor@Cafer Güney bunun vakti gelmiş şimdi de
klopp ve emery dışında okan gitsin o gelsin diyeceğim hoca da yok gibi maalesef