Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcan
Davinson Lemina Jakobs
Singo Oulai Gueye Barış
Sane Lang
Osimhen​

Toplantının konusu taraftarı bu sefer nasıl oyalayalım değildir umarım

Beyler duyum aldım duyuma göre bugün transfer yok

Dağılın lan

Kotu haber geldi, keske OB sonrasi sen bizim olaydin. 😓

Real Madrid, yeni sezon için Unai Emery ile ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Emery'nin Aston Villa'daki başarılı dönemi, Real Madrid başkanı Perez'i oldukça etkiledi. (Berger / SKY DE)

Üff Emery'li Real Madrid hiç çekilmez... Eğer oyuncularla anlaşabilir ve oyuna ikna edebilirse ligde bir ihtimal zorlansa bile CL'de başarılı da olur bu...

Valla yonetime helal olsun Oulai gelirse opup basimiza koyacak seviyeye getirdiler
dursun%C3%B6zbek-galatasaray.gif

Ligde lider, kupada lider, CL'de ana hedefe ulaşmış takımın öldük bittik havası ile transfere sürüklenmesine karşıyım. 2 tane kiralık oyuncu alarak maliyet altına girmeyen yönetimi kutluyorum umarım alınacak son orta sahada ya ucuz ya da kiralık olur.
Osimhen ve Sane'siz bu takımın maaşı 30-35 milyon euro bandında tutulabilir eğer istenirse.
Sallai,Jakobs tipi adam sayısını 4-5'e çıkarırsak kalite düşmez aksine kalite belirginleşir. (İsimler burada örnek, aldıkları maaş üzerinden yorum yapıyorum.)
Uğurcan,Apo,Yunus gibi verimli yerliler zaten 2-2,5'a oynuyor buraya 1-2 ekleme yapılırsa dediğim dengeyi tutturabiliriz.
Yazın Davinson ve Singo'dan kesinlikle çıkılması gerektiğini düşünüyorum burada 10 milyon maaş açılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt