Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.202
- 77.432
- 4.218
Adminim tahmininiz var mı sürpriz biri mi olurevet onyedika dahil olmak üzere ismi geçenlerin hepsinden red haberleri düşmeye başladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adminim tahmininiz var mı sürpriz biri mi olurevet onyedika dahil olmak üzere ismi geçenlerin hepsinden red haberleri düşmeye başladı.
Ben de ama CL gruplarda oyna ya mi yorGedson Fernandes i
İS
Tİ
YO
RUM
"Aaaa vayy beee" diyemeyeceğiz o zamanevet onyedika dahil olmak üzere ismi geçenlerin hepsinden red haberleri düşmeye başladı.
Baskıdan ziyade daha çok underdog hocası olarak görüyorum Sevilla da , Villarealde , Aston da çok iyi işler yaparken. Arsenal ve Psg de bunlarin gerisinde kalması da bu gösterge bence.Tabii hayat ne gösterir bilinmez ama PSG ve Arsenal'de yapamadıkları da bir şeyler anlatıyor. TD'lik kariyerine bakınca baskının daha az olduğu takımlarda başarılı olduğunu görüyoruz. Ayrıca PSG başında Barça'ya elendiği tur yani yok böyle bir şey.
Bunu Okan Buruk yapsa 50 sene geçse bile OB geri gelsin istemezsiniz.
Çok kötü olduğu bir sezondan sonra kendisi ile ilgili yorumlar tam tersi olacaktır.Dusus yasamasini bekliyoruz zaten
Şu charles shea mi neydi o gelirAdminim tahmininiz var mı sürpriz biri mi olur
Pep buraya gelmeye kabul etti de hayal kirikligi mesajlari mi kaldi lan Nedim hardhand![]()
Kaç alıyor lan bu kel şu an bakmadım hiçozanı şimdi alsak 3+1 olarak clye ekleyebiliyoruzmu
altyapı topçumuz sonuçda
Emery baskının yüksek olduğu takımlarda pek yapamadı bu güne kadar. Bu olursa büyük takım olarak onunda son şansı olur.Üff Emery'li Real Madrid hiç çekilmez... Eğer oyuncularla anlaşabilir ve oyuna ikna edebilirse ligde bir ihtimal zorlansa bile CL'de başarılı da olur bu...