Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ednan bizde yıldızların kralı var. Onları göndermiyoruz eklemelerin genç olması ne kaybettirecek çık şu kafadan yaw
Ceferin bizde yıldız olduğunu biliyoruz. Adamlar süratla yıldız takviyesi yaoarken bizim de benzer eklemeler yapmamız lazım onu diyoruz. Yerinde sayarsan gelir geçerler

Lookman>prime messi

türk ligini sallayacak herif

yandık

Scoutçuluk oynayan takımlar şampiyonluklara ambargo koyamaz. Şampiyonluğun yolu yıldızlardan geçer

Joao pedro ve lookmanın serie a istatistikleri çok benzer

Ağlayanlar yeteri kadar ağladı mı yoksa daha bekleyelim mi

cl'ye elit 1 oyuncu daha yazalım.

Lokman,Napoli yapacak galiba. Geçen hafta bir sürü haber vardı.

nasıl olmuyor maddi problemi yav ben de bunu sorguluyorum işte

zengin başkan muhabbeti artık bir şeyleri kamufle etmek gibi kullanılıyor gibi durumu benim gözümde

varsa bilmediğimiz bir şey tamam peşin para mı aldılar bu ataşehir ihalesinden nedir bu gelirin kaynağı

neticede sponsor gelirleri belli store satışları belli limitleri belli ödenen maaşları belli

Adamların bir oyuncuya maaşı yöneticinin şirketinde çalışıyro gibi göstererek ödediği kendi ağızlarından çıkmadı mı ortaya? Ona izin varsa gelirlerin bilmemnenin önemi kalıyor mu? Kurallar buna izin veriyorsa ve ben çok aşırı über zenginsem, sıfıra yakın limitle Çemişgezekspora bile 1 milyar dolarlık kadro kurabilirim teoride... Yanılıyor muyum?

lookman> sane+barış+lang+osimhen+icardi+asprilla+yunus+icardi

hepsinin toplamından üstün topçu

Kaliteli oyuncu başka, arkasından ağlanacak oyuncu olmak başka... Mentali sıkıntılı, düşüşte, istikrarsız, baskıda problem yaşayabilen ve en önemlisi ihtiyaçları olmayan mevkiye gibi... Santrafor oynatırlarsa tam aradıklarını bulamazlar gibi....

Ben karalar bağlamam...
Mentali sıkıntılı adam afcon'da osimhen ile nijeryayı taşıdı. kendimizi kandırmayalım lookman maliyeti yüksek ama rakibe gitse üzülünecek bir topçu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt