Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb asencio, skriniar, guenduzi gibi yıldız isimlere giderek erden timur taktiğini benimsiyor. Biz scoutçuluk olayına dönersek şampiyonluklar onlara gider bu sefer

nasıl olmuyor maddi problemi yav ben de bunu sorguluyorum işte

zengin başkan muhabbeti artık bir şeyleri kamufle etmek gibi kullanılıyor gibi durumu benim gözümde

varsa bilmediğimiz bir şey tamam peşin para mı aldılar bu ataşehir ihalesinden nedir bu gelirin kaynağı

neticede sponsor gelirleri belli store satışları belli limitleri belli ödenen maaşları belli
Sadece başkan değil. Zengini bol bir camia

Lookmanu alıp 6 numaraya dennis alalım yeter bu kadar ciddiyim şampiyonalar liginde 2-3 maç sonra elenşrx ligdede dennis yeter ön taraf ne kadar üretken o kadar iyi

Fb asencio, skriniar, guenduzi gibi yıldız isimlere giderek erden timur taktiğini benimsiyor. Biz scoutçuluk olayına dönersek şampiyonluklar onlara gider bu sefer
Ednan bizde yıldızların kralı var. Onları göndermiyoruz eklemelerin genç olması ne kaybettirecek çık şu kafadan yaw

Orta saha işi Yetmedi mi ya? 3 senedir orta saha diyoruz. Hep sona kalan o mevki oluyor. Yazın da orta saha dedi herkes, son gün bitik İlkay geldi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam bal gibi de kaliteli oyuncu. Kendimizi kandırmayalım. İhtiyacımız olan iki oyuncuyu da (lokmanı alırlarsa) adamlar almış olacak. İşin garip tarafı asıl ihtiyaçları forvet olmasına rağmen

Kaliteli oyuncu başka, arkasından ağlanacak oyuncu olmak başka... Mentali sıkıntılı, düşüşte, istikrarsız, baskıda problem yaşayabilen ve en önemlisi ihtiyaçları olmayan mevkiye gibi... Santrafor oynatırlarsa tam aradıklarını bulamazlar gibi....

Ben karalar bağlamam...

lookman topçu değil alsınlar bilmem ne diyenler
acımadı ki acımadı ki diyenler

bence banlanmalı

Sezon bitti önümüze bakalım
M. Urhan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt