- 3 Temmuz 2012
- 139.287
- 87.782
- 5.338
öyle olsa büyük takım alırdıLukmın a klas topçu falan değil abartmayın allah aşkına
adamı satmaya cabalıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle olsa büyük takım alırdıLukmın a klas topçu falan değil abartmayın allah aşkına
Lookman için 1 os'a da razıyıziki os lazım bir os yetmez
Osimhen ve sane'nin yanına bile yaklaşamazlar.Fb asencio, skriniar, guenduzi gibi yıldız isimlere giderek erden timur taktiğini benimsiyor. Biz scoutçuluk olayına dönersek şampiyonluklar onlara gider bu sefer
Sadece başkan değil. Zengini bol bir camianasıl olmuyor maddi problemi yav ben de bunu sorguluyorum işte
zengin başkan muhabbeti artık bir şeyleri kamufle etmek gibi kullanılıyor gibi durumu benim gözümde
varsa bilmediğimiz bir şey tamam peşin para mı aldılar bu ataşehir ihalesinden nedir bu gelirin kaynağı
neticede sponsor gelirleri belli store satışları belli limitleri belli ödenen maaşları belli
Ednan bizde yıldızların kralı var. Onları göndermiyoruz eklemelerin genç olması ne kaybettirecek çık şu kafadan yawFb asencio, skriniar, guenduzi gibi yıldız isimlere giderek erden timur taktiğini benimsiyor. Biz scoutçuluk olayına dönersek şampiyonluklar onlara gider bu sefer
Orası öyle ama bizim de benzer 1-2 ekleme yapmamız lazım farkı korumak içinOsimhen ve sane'nin yanına bile yaklaşamazlar.
Adam bal gibi de kaliteli oyuncu. Kendimizi kandırmayalım. İhtiyacımız olan iki oyuncuyu da (lokmanı alırlarsa) adamlar almış olacak. İşin garip tarafı asıl ihtiyaçları forvet olmasına rağmen
bu hafta bir kocaeli faciası yaşarlarsa o zaman bunların transferleri hiç bir anlam ifade etmez çünkü trabzon kevgire çevirecek orada kopabilirler bari alacakları adam her kimse geç gelse biraz