Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 91.947
- 71.845
- 5.188
ÇILDIRIYORUM Nedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÇILDIRIYORUM Nedim
Bime mi?peripella ne zaman gelir
Yirenky ismi uymasa da tipi 10/10Mukau magassa fofana sangare isimli adam yigen os acil gelmeli
Olur bence ama 4-3-3 e dönmen lazımLemina / Oulai / Toreira olur mu?
Gayet iyi trans zaten ona şüphe yokAhmed kaan ilkay gibi kagniler girecegine asprin girer oyunu hareketledirir iste fena mi?
Hoca yalandan yedek kulubesini doldurmak icin bebeleri de koymayacak iste
onlar transfer obezi.Zerbi hocam lensi yenebilsin diye 60 tane oyuncu alıyorlar bir sezondaskandal istekler arkası marsilya şaşırttı
Medya ya düsürürsen böyle olur
Medya ya düsürürsen böyle olur
Toreyra o klasmanda biri değilkim iyi
reis burada torreira ile melo kıyaslanmaz diyenleri çok gördüm. torreira 2 gömlek üstün diyorlarıdToreyra o klasmanda biri değil
A kalite - melo
B kalite - lemina fernando
C kalite - toreira
Melo dediğimiz adam pirlo vidal marchisio pogba 4lüsüne karşı tek başına yanında sinameki selçuğa rağmen baskın gelmiş bi adam,casemiro kross modrice falan hayırdır çekiyodu
Toreyra ise kocaeli kasımpaşa os sına karşı yerlerde sürünüyor zorlu rakipleri saymıyom bile
Usta bokunu çıkarma sen de bir şeyin. Sallamak için sallıyorsun ANTU'da bile övüyorlardır Torreira'yı.Toreyra o klasmanda biri değil
A kalite - melo
B kalite - lemina fernando
C kalite - toreira
Melo dediğimiz adam pirlo vidal marchisio pogba 4lüsüne karşı tek başına yanında sinameki selçuğa rağmen baskın gelmiş bi adam,casemiro kross modrice falan hayırdır çekiyodu
Toreyra ise kocaeli kasımpaşa os sına karşı yerlerde sürünüyor zorlu rakipleri saymıyom bile