- 20 Eylül 2009
- 19.136
- 17.702
- 2.773
@Recep Buruk olayi geliyor mu? Ona göre yönetime küfür edicem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana toreyranın melodan daha iyi olduğu 5 özellik sayarmısınNiyeki sanki uçurum varmış gibi yorumlar falan.Bal gibide kıyas yapılır.
Aynı mevkide olsa kaliteli oyuncuların birbirlerine karşı iyi veya kötü olduğu noktalar vardır.
Usta bokunu çıkarma sen de bir şeyin. Sallamak için sallıyorsun ANTU'da bile övüyorlardır Torreira'yı.
oulai ne oldu dostum ? bordo mavi sevgiler sayfası vazgeçildi demişRitim kacıyor
Katılıyorum oraya sırtı dönük oynama ve dar alan becerisi olan bir adama ayrılmalıydı bütçeOfansif ortasaha inanılmaz lazımken olaiye bütçenin çoğunluğunu vermek saçma geliyor bana.Ciddi bağlantı sorunu var hücumdaki oyuncularda.
geliyi@Recep Buruk olayi geliyor mu? Ona göre yönetime küfür edicem
Yedeklerde su an , mac yeni baslayacakMagassa için çok iyi stoper de diyorlar.
Evet. Şimdi açacaktım ama yedekse gerek yokYedeklerde su an , mac yeni baslayacak
aksam acıklanıroulai ne oldu dostum ? bordo mavi sevgiler sayfası vazgeçildi demiş
Magassa Zabi Oulai ile 4 3 3Oulai gelirse Galatasaray'ın ideal ilk 11 orta sahası kimlerden oluşmalı? Hem defansif hem ofansif açından uygun üçlü kimler olur?
Melodan daha iyi beş özellik saydığım zaman zaten otomatikman melodan iyi oluyor..Bana toreyranın melodan daha iyi olduğu 5 özellik sayarmısın
1.pres ozelligi 2.disiplinli 3.topa sert olmasi bence bu kadarBana toreyranın melodan daha iyi olduğu 5 özellik sayarmısın