- 1 Ocak 2011
- 15.424
- 10.453
- 1.838
30 macta yapip yapmasi onemli degil o hiz ve o sertligin olmasi onemli30 macta yapılan video bunu tek macta yapan adamla kıyaslanıyor
biz ne videolar gördük burda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 macta yapip yapmasi onemli degil o hiz ve o sertligin olmasi onemli30 macta yapılan video bunu tek macta yapan adamla kıyaslanıyor
biz ne videolar gördük burda
Oha 32.5 ve üstüne %20 mi? Hadi lan oradan!Asprillayı twittera düşmeden ekşisözlükte yazan hesap,
arda okanı bitirdiğimizi fener maçından sonra geleceğini
can armandonun sene sonu geleceğini
oulai için 32.5 + kutucu + sonraki satıştan %20’ye anlaştığımızı ama taraftarların durumunu kontrol ettiğimizi olmazsa magassa ile anlaşıldığını yazmış.
stoper almayacakmışız + icardi ile de 1 yılı opsiyonlu 2 sene uzatmak için anlaştığımızı yazmış.
21+Ahmet demedi mi?Yönetimin maşası olan Serhan Türk dün son teklif 26+Ahmed+satıştan pay demişti 1-2 adım ileri gidilip 30a çıktığımız an satarlar tarzı konuşmuştu
Asprillayı twittera düşmeden ekşisözlükte yazan hesap,
oulai için 32.5 + kutucu + sonraki satıştan %20’ye anlaştığımızı ama taraftarların durumunu kontrol ettiğimizi olmazsa magassa ile anlaşıldığını yazmış.
stoper almayacakmışız + icardi ile de 1 yılı opsiyonlu 2 sene uzatmak için anlaştığımızı yazmış.
Arda okan inş gelir yerli yedek oyuncu gerekiyor, ümit de gelmeliAsprillayı twittera düşmeden ekşisözlükte yazan hesap,
21+Ahmet demedi mi?
Aga bence denk değiller yakın bile değiller hatta boşa uğraşma. Bu transfer olup senin dediğin olursa beraber görürüz zaten, he top ayağındayken Torreiradan daha becerikli olabilir dikine gitmesi ve dönüşleri fena değil ama diğer oyunculara çok yük biner defansif anlamda. Bir anlamı yok bu transferin. He Ruiz gibi top kullanması elit bir adam alıp Torreira'yı 6 ya yada yedeğe atacaksan ona bişey diyemem çünkü çok üst düzey bir adam getirmiş olursun.Torreiranın yaptıgı ön press bizim avrupa kupalarından 2 kere falan elenmemize sebep oldu
ne zaman bu press futbolunu biraz rölantiye aldık takım düzelmeye başladı
es kaza 1 maçta 1 kere top calacak gol atacak diye ortasamız her maç boşalıyordu
evet boey varken fark yaratıyordu boey yokken ise yaptıgı pressin bi anlamı yok hatta takıma inanılmaz zarar verdi bu oyun stili
Bu Yrakye tam bir zırcahil, kemik ve çiğ etle beslenen bir tipe benziyor. Bence hemen gelsin!Yirenky ismi uymasa da tipi 10/10
![]()
Doya doya Anadolu gibi potpori yapmışOha 32.5 ve üstüne %20 mi? Hadi lan oradan!
az önce su aldım daha pahalıOha 32.5 ve üstüne %20 mi? Hadi lan oradan!
Kim bu hesap r’daş?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kerem kötuyken hic yerdigini görmedik sayin buruk. Yeme biziyine dedigime geliyoruz
adam eskiden kötü diyen yok iyi oldugunda adamı en başta ben övüyordum zaten
mevcut formunda ortasaha aramamızın 1. sebebi kendisi bunu görmek gerekiyor
oulai yanına torreira falan yazacaksak boşa adam almayalım
Tolgahan'dan görüp yazmış gibi. Arda Okan transferini doğru bilirse inanılabilir ama onun dışında şu an inanmamak lazım sanki.
3 lü orta saha oynayarak yapılabilir geliyor bana Torreira olai Lemina mesela. Lemina arkada 6 Torreira olai cift 8Toreira oulaiyle orta sahada nasil bir fiziksel ustunluk bekliyorsunu ? Simdi gelip barca ornegi vermeyin komik oluyor.. Bir kere 2 adam da ortada alan kapatamaz.. Hersey hiz degil ortadan gedson gibi bir adam yardirarak geldiginde bu ikili onu durduramaz hizli da olsa.. Fiziksel avantaj adim boyu adamlar topa yaklastirmaz seni..
Bu isi yapma yetisi olan tek adam Lemina takimda..