- 17 Eylül 2018
- 20.803
- 23.636
- 1.983
Kutucu'nun şu an ederi kaç sizce ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4.5Kutucu'nun şu an ederi kaç sizce ?
Ben de calistigim.sirketin parasini harciyorum. Benim degil nasilsa diyebilir miyim? Ebemi operler. Bunlar sorumlu tutulmuyor hic bir seyden. VW fabrikasinda ki taseron bir alman sirketinde calisiyordum. CEO herkesin onunde benim icin IK yoneticisine bunu bi daha yaparsa mahkemeye verin dedi yaw. O da parca deposunu yonetiyorduk, raflar yetismedi, dolulugumuz %97'ye cikti da beni sorumlu tuttu hanz. Parasini harcadigim icin falan da degil.Harcanan para vs kendilerinin olmadigi icin hayat rahat kafada isliyor
Yanlis anladin, bu adamlar GS calisani degil, kendi hayatlarinda kazaniyorlar. Burasi network ve hobi ortami onlara.Ben de calistigim.sirketin parasini harciyorum. Benim degil nasilsa diyebilir miyim? Ebemi operler. Bunlar sorumlu tutulmuyor hic bir seyden. VW fabrikasinda ki taseron bir alman sirketinde calisiyordum. CEO herkesin onunde benim icin IK yoneticisine bunu bi daha yaparsa mahkemeye verin dedi yaw. O da parca deposunu yonetiyorduk, raflar yetismedi, dolulugumuz %97'ye cikti da beni sorumlu tuttu hanz. Parasini harcadigim icin falan da degil.
CL de kendini gösterir gelişmezse bile evet 45 eder. Bence doğru rakamlar.Oulai'yi diyelim ki aldık
2.5 sene boyunca oynattık
Hiç gelişmezse 45 eder
Ortalama gelişirse 70 eder
Çok iyi işlersek 100 eder
Topluma mal olmus sosyal bir klubuz. O zaman harcanan paranin, yapilan yatirimlarin, sarfettigimiz laflarin hesabi olmali. Kendileri dandik dunyalarinda bu avant-garde maceralarini ENKA tesislerinde, Klassis Club'ta falan yasasinlar.Yanlis anladin, bu adamlar GS calisani degil, kendi kayatlarinda kazaniyorlar. Burasi network ve hobi ortami onlara.
O ciddiyetin oldugunu dusunmuyorum yonetimde. Erden timurda vardi. Dursun baskan biraz hesap kitap yapiyordur muhakkak ama geri kalani FM oynar moddadir.
Metin ozturk, hatip falan ne yapiyor mesela yoneticinilarak. Birisi put gibi oturuyor 3 senedir. Oburu ayda 1 kere kagittan rakamlar okuyup yerine oturuyor
Yabancıların Galatasaray'a bakış açısı farklı biraz. Ligden öte CL de oynayınca ve performans gösterirse bence top takımlar için testi geçmiş artık para verilebilecek oyuncu durumuna gelir. Bayern örneği gibi. Boey e iyi para ödediler ki Almanlar bukadar bonkör değiller. CL önemli Galatasaray ile bunu yapması da önemliOluai, arda güler gibi patlama yapması lazım ki piyasası oluşsun bize zarar yazmasın
ama arda realde yaptı o piyasayı, oluai bizde o gelişimi gösterip, 30-40 üstü piyasa yapabilir mi bilemedim
Bugün 15-20 nin üstüne çıkmayan Avrupa kulüpleri istedikleri seviyede olduğuna kanaat getirsin 3 ay sonra 40-50 de verir.Oluai, arda güler gibi patlama yapması lazım ki piyasası oluşsun bize zarar yazmasın
ama arda realde yaptı o piyasayı, oluai bizde o gelişimi gösterip, 30-40 üstü piyasa yapabilir mi bilemedim
Bu fiyata alırım, maaş 1m olmalı
öncelikle kompakt olmak lazım orta için sistem yani ayrıca dediğim gibi ikili mücadele kazanma oranları da iyi, hücüm ve ofans iyi görünüyor, izlediğim kadarıyla da öyle gördüm, ha lemina gibi geniş iri oyuncu mu hayır tabikiHayır. Birebir mücadele ve kesicilik olarak. Savunmacılık yani. Bize lemina gibi bir savunmacı ortasaha lazım yoksa ortasaha kevgir oluyor