Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.980
- 59.578
- 3.423
furkan baya övülüyor çok uzun süredir, sözleşme feshedeceğimiz kesin olan yus*f yerine fethiye maçında oynatmamak nasıl bi saçmalıktı ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aykutum sırt üstü mü yoksa yüzü koyun muOulai yatmış
O yüzden Oulai mevcutta yanlış diyorum ya ben de. Sürekli bize fizikli, alan kaplayan, uzun topları da iyi, sert bir oyuncu lazım dememin sebebi bu. Torreira sene sonu ailesel sebeplerle gidecek Oulai oraya çok iyi oturabilir. Torreira- Oulai beraber fizikleri yüzünden bence olmaz. 2 yabancı hakkımız daha var mesela Oulai'yi alıyorsun o zaman yanına Magassa'yı yada o tarz bir profilde almalısın.o zaman planlama tamamiyle yanlış
boşa adam arıyoruz diyorum
torreira-oulai oynayamayız
furkan baya övülüyor çok uzun süredir, sözleşme feshedeceğimiz kesin olan yus*f yerine fethiye maçında oynatmamak nasıl bi saçmalıktı ya
Juve 5 kiralama verecekmiş. Nesyri'nin maaşını Fb karşılayacakmış net 8+bonus alıyormuş Fb'den.
Bu kulübün yaptığı her iş salla pati, yavaş, bürokratik işler rezalet. Son yarım saat girse çok iyi olurduNoa Lang neden yetismiyor abi
Bu kulup neden hep boyle
Videoda deli gibi hizli deli gibi sert ve calim atan bi adamYirenkyi oulaiden çok daha büyük bi soru işareti bence
Videosunu bile izlemeden tipine bakıp gelsin diyenler var yaw
Paralar devalue oldu, tüm dünya hissediyor bunu yani 30 lar 40 lar önceden 5-10 lara denk geliyor malesef.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
30 macta yapılan video bunu tek macta yapan adamla kıyaslanıyorVideoda deli gibi hizli deli gibi sert ve calim atan bi adam
korner olmadan öncesinide bi izler misin atıyorum torreira niye böyle koşuyor?
rakibin ortasahası kanatta
Bizimkilerin yurt içine parayı gömeceğini düşünürsek gidip Maestro'ya çift haneleri verirler.Oulaiyi fb alır umarım

Yedek forvet gelmediğine göre ders çıkartılmamış.Bir maçı, o gün gününde olan her takım kazanabilir.
Biz nasıl ki denk getirdik ve Liverpool'u (daha iyi ve doğru oynayarak) yendik ise, Fb de denk getirdi ve bizi yendi.
Bu kadar basit. Üzerinde çok durmamak lazım. Dersleri çıkartıp, daha değerli olan lig yarışında, ipi göğüslemek lazım.
Buyuk hata. Klasik. Su macta Manchester macina bir kanat oyuncunu dinlendirecektin. Onu da beceremedilerNoa Lang neden yetismiyor abi
Bu kulup neden hep boyle
Hiç güleceğim yoktu komik duruma düştün diyene bak..Bak lafa atladın sayamadın komik duruma düştün
Bilgin varsa yaz bir dahakine
Yüzü koyun reisimAykutum sırt üstü mü yoksa yüzü koyun mu![]()