Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkan baya övülüyor çok uzun süredir, sözleşme feshedeceğimiz kesin olan yus*f yerine fethiye maçında oynatmamak nasıl bi saçmalıktı ya

Fabian Ruiz, 6 aylığına Messi mi yoksa Salah mı. Ne kolpalardan geldik buralara kadar.

o zaman planlama tamamiyle yanlış

boşa adam arıyoruz diyorum

torreira-oulai oynayamayız
O yüzden Oulai mevcutta yanlış diyorum ya ben de. Sürekli bize fizikli, alan kaplayan, uzun topları da iyi, sert bir oyuncu lazım dememin sebebi bu. Torreira sene sonu ailesel sebeplerle gidecek Oulai oraya çok iyi oturabilir. Torreira- Oulai beraber fizikleri yüzünden bence olmaz. 2 yabancı hakkımız daha var mesela Oulai'yi alıyorsun o zaman yanına Magassa'yı yada o tarz bir profilde almalısın.

Paralar devalue oldu, tüm dünya hissediyor bunu yani 30 lar 40 lar önceden 5-10 lara denk geliyor malesef.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arap ligine yapılan transferlerin de etkili olduğunu düşünüyorum renktaş. Büyük bir parasal genişleme yarattı. Oraya 50'ye adam satınca burdaki de oradaki satışa göre fiyat istemeye başladı. Futbol kıtasal anlamda geliştikçe hacim daha da büyüyecek. Daha abd, çin, hindistan gibi ülkelerde futbol yaygın değil, bütçeler yüksek değil. Buralarda dev bütçeler oluşursa rakamlar çok daha fazla artacak. Çin'de devlet kısıtlama getirmese orası da patlama yapıyordu. Brezilya'da bile piyasa çok yükseldi, kulüpleri iyi para harcayabiliyor.

korner olmadan öncesinide bi izler misin atıyorum torreira niye böyle koşuyor?

rakibin ortasahası kanatta

Torreira'dan bir önde geriye dönmeye çalışan da Davinson mesela? O niye orada? Demek ki saha içinde pozisyonların kaybolduğu bir an olmuş bu bir. Hatırlamıyorum öncesini ama Torreira böyle dönüyorsa genelde önde prese depar atmıştır, rakip presi bir şekilde kırmıştır... Bu arada geride adam eksiği olan bir pozisyon da değil. Rakibin kanadı kendini köşeye sıkıştıracak alana doğru gidiyor. Ceza alanımızda da yeterince adamımız var. Çok acil kapaılması gereken bomboş bir rakip yok... Az önce dediğim gibi maç boyu önde pres yapan adamın her pozisyonda geriye Usain Bolt gibi depar atarak dönmesini bekliyor işte takıntı yaptığı için...

Bir maçı, o gün gününde olan her takım kazanabilir.

Biz nasıl ki denk getirdik ve Liverpool'u (daha iyi ve doğru oynayarak) yendik ise, Fb de denk getirdi ve bizi yendi.

Bu kadar basit. Üzerinde çok durmamak lazım. Dersleri çıkartıp, daha değerli olan lig yarışında, ipi göğüslemek lazım.
Yedek forvet gelmediğine göre ders çıkartılmamış.

Trabzonda başkan ayrılırsa scout ekibine komple çökmek gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt