Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmedin bu hesaplardaki degerini ne gorerek koyuyorlar merak ediyorum.

2 m falan mi esantiyon gibi.

Harcanan para vs kendilerinin olmadigi icin hayat rahat kafada isliyor
Ben de calistigim.sirketin parasini harciyorum. Benim degil nasilsa diyebilir miyim? Ebemi operler. Bunlar sorumlu tutulmuyor hic bir seyden. VW fabrikasinda ki taseron bir alman sirketinde calisiyordum. CEO herkesin onunde benim icin IK yoneticisine bunu bi daha yaparsa mahkemeye verin dedi yaw. O da parca deposunu yonetiyorduk, raflar yetismedi, dolulugumuz %97'ye cikti da beni sorumlu tuttu hanz. Parasini harcadigim icin falan da degil.

Eski Açık

ÖZEL | Galatasaray'ın transferinde sona geldiği Yáser Asprilla'nın nasıl bir oyuncu olduğunu, Girona dönemini ve transfer sürecini Girona'yı yakından takip eden Radio Marca muhabiri Jordi Rútia, Eski Açık'a anlattı! "Yáser Asprilla; hem on numara hem de kanat olarak oynayabilen, oldukça yaratıcı bir oyuncu. Özellikle dar alanlardaki tekniği, top kontrolü ve dripling yeteneğiyle ön plana çıkar. Ayrıca etkili şutları da vardır.Asprilla’nın artıları olarak yetenekli, süratli, top tekniği yüksek ve gol yollarında etkili bir isim diyebiliriz. Henüz 22 yaşında olması da bir artı çünkü yüksek bir potansiyele sahip. En büyük eksi yönü ise zaman zaman oyunda fazla bireysel yani biraz başına buyruk hareket etmesi diyebiliriz. Girona'da takımın kilit oyuncusu olmak için gereken performansı gösteremedi.Asprilla yetenekli bir oyuncu olsa da Girona’daki uyum süreci zor geçti ve beklenen etkiyi yaratamadı. Katalan ekibindeki dönemi biraz hayal kırıklığı yarattı, teknik direktörün güvenini tam olarak kazanamadığı için beklenenden daha az süre aldı.Watford'da geçirdiği harika sezonun ardından Girona'nın 20 milyon Euro'dan fazla ödeyerek gerçekleştirdiği, kulüp tarihinin en pahalı transferiydi. Ancak geçen sezon takıma tam olarak uyum sağlayamadı ve giderek gözden düştü; bu sezon ise aldığı süreler daha da azaldı. Bunun sonucunda da kulüp bu transfere izin verdi. Girona, bu süreçte oyuncunun ayrılmasına oldukça sıcak bakıyordu. Benfica, Mallorca, Ajax ve Marsilya ile yapılan görüşmelerin ardından, Asprilla'yı kadrosuna katmak için en iyi teklifi sunan kulüp Galatasaray oldu.Galatasaray’a gidişi, oyuncunun daha fazla süre almak ve Avrupa’nın yarısını kendine hayran bıraktığı Watford günlerindeki formuna geri dönmek istediğini gösteriyor. Şüphesiz ki Galatasaray, Asprilla’nın en iyi seviyesine yeniden ulaşması için çok iyi bir seçenek olabilir.Asprilla, hücum hattında çok yönlü bir isim. 10 numarada, sağ ve sol kanatta, sahte 9 ve 3'lü orta sahada ofansif roldeki iç oyuncusu olarak da oynayabilir. Sol kanatta oynayabilse de kendisini çok rahat hissetmiyor. Genellikle en iyi performanslarını forvet arkasında yani 10 numara pozisyonunda oynarken gösterebiliyor. Veya kanatta başladığı ancak serbest rolde olduğu düzenlerde de iyi performanslar gösterebiliyor."

Ben de calistigim.sirketin parasini harciyorum. Benim degil nasilsa diyebilir miyim? Ebemi operler. Bunlar sorumlu tutulmuyor hic bir seyden. VW fabrikasinda ki taseron bir alman sirketinde calisiyordum. CEO herkesin onunde benim icin IK yoneticisine bunu bi daha yaparsa mahkemeye verin dedi yaw. O da parca deposunu yonetiyorduk, raflar yetismedi, dolulugumuz %97'ye cikti da beni sorumlu tuttu hanz. Parasini harcadigim icin falan da degil.
Yanlis anladin, bu adamlar GS calisani degil, kendi hayatlarinda kazaniyorlar. Burasi network ve hobi ortami onlara.

O ciddiyetin oldugunu dusunmuyorum yonetimde. Erden timurda vardi. Dursun baskan biraz hesap kitap yapiyordur muhakkak ama geri kalani FM oynar moddadir.

Metin ozturk, hatip falan ne yapiyor mesela yoneticinilarak. Birisi put gibi oturuyor 3 senedir. Oburu ayda 1 kere kagittan rakamlar okuyup yerine oturuyor

Oluai, arda güler gibi patlama yapması lazım ki piyasası oluşsun bize zarar yazmasın
ama arda realde yaptı o piyasayı, oluai bizde o gelişimi gösterip, 30-40 üstü piyasa yapabilir mi bilemedim

Yanlis anladin, bu adamlar GS calisani degil, kendi kayatlarinda kazaniyorlar. Burasi network ve hobi ortami onlara.

O ciddiyetin oldugunu dusunmuyorum yonetimde. Erden timurda vardi. Dursun baskan biraz hesap kitap yapiyordur muhakkak ama geri kalani FM oynar moddadir.

Metin ozturk, hatip falan ne yapiyor mesela yoneticinilarak. Birisi put gibi oturuyor 3 senedir. Oburu ayda 1 kere kagittan rakamlar okuyup yerine oturuyor
Topluma mal olmus sosyal bir klubuz. O zaman harcanan paranin, yapilan yatirimlarin, sarfettigimiz laflarin hesabi olmali. Kendileri dandik dunyalarinda bu avant-garde maceralarini ENKA tesislerinde, Klassis Club'ta falan yasasinlar.

Oluai, arda güler gibi patlama yapması lazım ki piyasası oluşsun bize zarar yazmasın
ama arda realde yaptı o piyasayı, oluai bizde o gelişimi gösterip, 30-40 üstü piyasa yapabilir mi bilemedim
Yabancıların Galatasaray'a bakış açısı farklı biraz. Ligden öte CL de oynayınca ve performans gösterirse bence top takımlar için testi geçmiş artık para verilebilecek oyuncu durumuna gelir. Bayern örneği gibi. Boey e iyi para ödediler ki Almanlar bukadar bonkör değiller. CL önemli Galatasaray ile bunu yapması da önemli

Bugün 15-20 nin üstüne çıkmayan Avrupa kulüpleri istedikleri seviyede olduğuna kanaat getirsin 3 ay sonra 40-50 de verir.

Dursun başkanımın duyusal bir müzik eşliğinde eline mikrofonu alıp yüreklere su serpmesi lazım

“Orta sahaya gelince biliyorum hepiniz merak ediyorsunuz,oluai yi çok istiyorduk hala çok istiyoruz ama sabrımız taşmak üzere burdan selam da olsun, 48 saat verdi kavukçuya oldu oldu olmadı b,c,d ye gideceğiz”

Asprillayı twittera düşmeden ekşisözlükte yazan hesap,

arda okanı bitirdiğimizi fener maçından sonra geleceğini
can armandonun sene sonu geleceğini
oulai için 32.5 + kutucu + sonraki satıştan %20’ye anlaştığımızı ama taraftarların durumunu kontrol ettiğimizi olmazsa magassa ile anlaşıldığını yazmış.

stoper almayacakmışız + icardi ile de 1 yılı opsiyonlu 2 sene uzatmak için anlaştığımızı yazmış.

Hayır. Birebir mücadele ve kesicilik olarak. Savunmacılık yani. Bize lemina gibi bir savunmacı ortasaha lazım yoksa ortasaha kevgir oluyor
öncelikle kompakt olmak lazım orta için sistem yani ayrıca dediğim gibi ikili mücadele kazanma oranları da iyi, hücüm ve ofans iyi görünüyor, izlediğim kadarıyla da öyle gördüm, ha lemina gibi geniş iri oyuncu mu hayır tabiki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt