Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takıma Lemina’nın genci ve güçlüsü lazım tespiti çok doğruydu

Transfer de bu tespite uygun yapılmalı

Bunlar en son aynı şeyi Abdülkadir'de yapmıştı. Yok 30 isteriz, satıştan pay isteriz, onu da isteriz, bunu da isteriz diye diye 20 küsürlü teklifleri kabul etmemişlerdi. Sonrası malum. Ek olarak biz olmasak Uğurcan'dan da 1 kuruş para kazanamayacaklardı. Bu tür işler döner dolaşır seni bulur. İster karma de adına, ister başka bir şey.

Merkeze farmakolojik bir transfer daha bekleyelim mi Atam 👀😍
GIF by Jason Clarke

10 numaraya gerek yok sara reis forma girdi bu sezon cosacaktır

2 tane ortasaha lazım bi tane lemina yedegi alalım orta kalibre bitane torreira yerine direk 11 üst segment
Sara bugün girdiği pozisyonlara hep girdi ama atamadı bugün attı ama bu performansı devam eder mi emin değilim 6 ve 8 sağlam olacaksa sarayla yunusla yaserle gerekirse Sane ile orayı kapatiriz

İsmi geçenler kadar oynuyo atlatmış o mevzuları

Oulai ya da oulai gibi biri gelmeyecekse yüksek riske pek girmemek lazım yazın parayı basarız
Şu an hata lüksümüz yok takım baya baya sinyal veriyor Karagümrük ve yarısı olmayan Antep'e karşı bu kadar zorlanmamak gerekiyordu şu an net sağlam birini almak zorundayız fener o mevkiye Guendouzi aldı bizde en kötü gidip Gueye'ye filan 35 basıp alalım.

Ts o paylaşımı yaptığına göre ya pra buldu ya da bayagovu iyi paraya sattı

Stankovic yine gollerine devam ediyor cocuk iyice costu Brugge'de

Orta sahaya rakibi karşılarken caydırıcı fiziği ve dayanıklılığı iyi bir orta saha lazım

yalancılık,iftiracılık yapma o zaman efendi gibi bırak yazmayı zor bir şey değil.Hadi şu sane'ye falan salladığımı göster de yalancı olmadığını kanıtla
Sana hakaret edebilirim ama gereksiz. Sana tek diyeceğim şu bazı kararlar almıştım bir kaç yıl önce anlayamayan zekası düşük seviyede insanlara birşey anlatmaya çalışmicam diye. Bu sebeple seni kendi haline bırakıyorum.

Onyedika'yı satmıyoruz diye haber çıksa içimizde bir sıkıntı olarak kalmasa çünkü dönüp dolaşıp sürekli dillenecek.

Trabzon kadar rezil bir takım yok.Bunların Galatasaray düşmanlığı başka seviye…
Ama bizde öyle çapsız yönetim varki bunları göremiyor.Şu beş para etmez insanlarla muhattap oluyor.

Bir şey diyeyim mi, bizim takımdaki defansif eksikliği kapatacak herif Papa Guey. Bu tür tek yönlü heriflere çok para gömmeye karşıyım ama paradan bağımsız ilaç olurdu bize.

Sana hakaret edebilirim ama gereksiz. Sana tek diyeceğim şu bazı kararlar almıştım bir kaç yıl önce anlayamayan zekası düşük seviyede insanlara birşey anlatmaya çalışmicam diye. Bu sebeple seni kendi haline bırakıyorum.
Hadi ordan yol al yalancı seni hala utanmadan laf etmeye devam ediyorsun.Sacma sapan done done devam ediyorsun yazmaya.Yazilardan belli bu arada baya zeki gozukuyorsun üst insan formusun sanırım.Benim baştan beri sana yaptığım şeyi bana söylüyorsun bir de ahaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt