Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.854
- 14.741
- 2.623
Bu takıma Lemina’nın genci ve güçlüsü lazım tespiti çok doğruydu
Transfer de bu tespite uygun yapılmalı
Transfer de bu tespite uygun yapılmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acil defansif orta saha lazım
Merkeze farmakolojik bir transfer daha bekleyelim mi Atam10 Numara için Aspirin gelmiyor mu yahu 10 numara deniyor.
Bir merkez alınacak kapatacağız muhtemelen.
Merkeze farmakolojik bir transfer daha bekleyelim mi Atam![]()
Sara bugün girdiği pozisyonlara hep girdi ama atamadı bugün attı ama bu performansı devam eder mi emin değilim 6 ve 8 sağlam olacaksa sarayla yunusla yaserle gerekirse Sane ile orayı kapatiriz10 numaraya gerek yok sara reis forma girdi bu sezon cosacaktır
2 tane ortasaha lazım bi tane lemina yedegi alalım orta kalibre bitane torreira yerine direk 11 üst segment
Şu an hata lüksümüz yok takım baya baya sinyal veriyor Karagümrük ve yarısı olmayan Antep'e karşı bu kadar zorlanmamak gerekiyordu şu an net sağlam birini almak zorundayız fener o mevkiye Guendouzi aldı bizde en kötü gidip Gueye'ye filan 35 basıp alalım.İsmi geçenler kadar oynuyo atlatmış o mevzuları
Oulai ya da oulai gibi biri gelmeyecekse yüksek riske pek girmemek lazım yazın parayı basarız
Sana hakaret edebilirim ama gereksiz. Sana tek diyeceğim şu bazı kararlar almıştım bir kaç yıl önce anlayamayan zekası düşük seviyede insanlara birşey anlatmaya çalışmicam diye. Bu sebeple seni kendi haline bırakıyorum.yalancılık,iftiracılık yapma o zaman efendi gibi bırak yazmayı zor bir şey değil.Hadi şu sane'ye falan salladığımı göster de yalancı olmadığını kanıtla
Hadi ordan yol al yalancı seni hala utanmadan laf etmeye devam ediyorsun.Sacma sapan done done devam ediyorsun yazmaya.Yazilardan belli bu arada baya zeki gozukuyorsun üst insan formusun sanırım.Benim baştan beri sana yaptığım şeyi bana söylüyorsun bir de ahahaSana hakaret edebilirim ama gereksiz. Sana tek diyeceğim şu bazı kararlar almıştım bir kaç yıl önce anlayamayan zekası düşük seviyede insanlara birşey anlatmaya çalışmicam diye. Bu sebeple seni kendi haline bırakıyorum.