Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oulai meselesinin bu kadar ısrar edilmesinin tek sebebi maaşı. Dursun Özbek olaya ticari bir kafa ile bakıyor. Oulai tsde 450k uero kazanıyor. Bizim teklifimiz oyuncuya 1.5 milyon euro arti başarı bonuslari ile 5 yıllık sözleşme. Totalde 7.5 milyon yapıyor. 30 milyon euro bonservis ise taksit ile düşünülüyordur. 3 yıla yayılan taksit ile oulainin maliyeti yıllık 12.5. İsmi yazılanlardan ugarte ruiz gibi isimler ise senelik minimum 8 milyon ile sözleşme yaparsınız. 25 milyon ugarte desek 3 yıllık sözleşme ile 55 milyon minimum. Olaya öyle bakıyor dursun
Total maliyet olayina empati yaparim ama tsde 450 almadan once ne aliyormus lig 2 de fransada?

6 ayda tam ne kazanmis ya da kanitlamis ki 1.5 m seviyesinde maas hakediyor?

Nicelik olarak katkisini gorecegimizddn emin miyiz? Buna da bakmasi lazim biraz.

Sadece rakam hesabiyla transfer isi iyi degil

1769199047347.webp

+ kerem

nefret ediyordum keremden nefret
suratını bile görünce küfğr ediyordum ekrana

ben hayatımda kendini bu kadar bir bk sanan adam daha görmedim

bunu yüzünden angelinoyuda yedik
bunum yerine başka solaçığımız olsaydı solak marianoyu bulmuştuk avrupada devamda ederdik
Ömer Bayram Taylanlı zamanlarda bile leş olduğunu her zaman söyledim, hatta ban bile yedim onun yüzünden, kanatları şenlendirdiğimiz gibi ortasahayı şenlendirirsek , hakemlerin fbyi iteklemesi umrumda olmaz , bi bok oynadıkları yok zaten ,tsnin 5 puan altiydi hakları

Ömer Bayram Taylanlı zamanlarda bile leş olduğunu her zaman söyledim, hatta ban bile yedim onun yüzünden, kanatları şenlendirdiğimiz gibi ortasahayı şenlendirirsek , hakemlerin fbyi iteklemesi umrumda olmaz , bi bok oynadıkları yok zaten ,tsnin 5 puan altiydi hakları

ya zaten bunlara yok abi bunları geçemeyiz hissini verirsek kendileri salar bu sefer

onlarda bıçak sırtı gidiyorlar +hakemler

oulai meselesinin bu kadar ısrar edilmesinin tek sebebi maaşı. Dursun Özbek olaya ticari bir kafa ile bakıyor. Oulai tsde 450k uero kazanıyor. Bizim teklifimiz oyuncuya 1.5 milyon euro arti başarı bonuslari ile 5 yıllık sözleşme. Totalde 7.5 milyon yapıyor. 30 milyon euro bonservis ise taksit ile düşünülüyordur. 3 yıla yayılan taksit ile oulainin maliyeti yıllık 12.5. İsmi yazılanlardan ugarte ruiz gibi isimler ise senelik minimum 8 milyon ile sözleşme yaparsınız. 25 milyon ugarte desek 3 yıllık sözleşme ile 55 milyon minimum. Olaya öyle bakıyor dursun
Ugarte 8 milyon maaş mı?

Oulai nasıl oynadı Trabzon - Kasımpaşa maçında?

Total maliyet olayina empati yaparim ama tsde 450 almadan once ne aliyormus lig 2 de fransada?

6 ayda tam ne kazanmis ya da kanitlamis ki 1.5 m seviyesinde maas hakediyor?

Nicelik olarak katkisini gorecegimizddn emin miyiz? Buna da bakmasi lazim biraz.

Sadece rakam hesabiyla transfer isi iyi degil
Haklısın rengim. Bizim takıma gelen zaten 1 milyondan aşağı almıyor. Yanlış bilmiyorsam kutucu falan da 1.2 alıyordu. Bizim maaş politikası vasat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt