Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.102
- 13.952
- 1.498
Rahat rahat alınır en azından çilekimsi bi hamle olur hemde kalite adamUgarte alın o parayla ugarte... yemişim oulai yi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahat rahat alınır en azından çilekimsi bi hamle olur hemde kalite adamUgarte alın o parayla ugarte... yemişim oulai yi
Katılıyorum. Ugarte alınmalıUgarte alın o parayla ugarte... yemişim oulai yi
Total maliyet olayina empati yaparim ama tsde 450 almadan once ne aliyormus lig 2 de fransada?oulai meselesinin bu kadar ısrar edilmesinin tek sebebi maaşı. Dursun Özbek olaya ticari bir kafa ile bakıyor. Oulai tsde 450k uero kazanıyor. Bizim teklifimiz oyuncuya 1.5 milyon euro arti başarı bonuslari ile 5 yıllık sözleşme. Totalde 7.5 milyon yapıyor. 30 milyon euro bonservis ise taksit ile düşünülüyordur. 3 yıla yayılan taksit ile oulainin maliyeti yıllık 12.5. İsmi yazılanlardan ugarte ruiz gibi isimler ise senelik minimum 8 milyon ile sözleşme yaparsınız. 25 milyon ugarte desek 3 yıllık sözleşme ile 55 milyon minimum. Olaya öyle bakıyor dursun
Ṣimdi eyvah iste
Agoume'yi önerebilirim bahsi geçenlerin çoğundan ucuz olur muhtemelen zaten Sevilla batıkBen olsam topla çıkabilen bir 6
Playmaker bir 8-10 alırdım
Ṣimdi eyvah iste
İzlemedim de gençliğinde bayağı hypelanan bir adamdı.Agoume'yi önerebilirim bahsi geçenlerin çoğundan ucuz olur muhtemelen zaten Sevilla batık
Ömer Bayram Taylanlı zamanlarda bile leş olduğunu her zaman söyledim, hatta ban bile yedim onun yüzünden, kanatları şenlendirdiğimiz gibi ortasahayı şenlendirirsek , hakemlerin fbyi iteklemesi umrumda olmaz , bi bok oynadıkları yok zaten ,tsnin 5 puan altiydi hakları+ kerem
nefret ediyordum keremden nefret
suratını bile görünce küfğr ediyordum ekrana
ben hayatımda kendini bu kadar bir bk sanan adam daha görmedim
bunu yüzünden angelinoyuda yedik
bunum yerine başka solaçığımız olsaydı solak marianoyu bulmuştuk avrupada devamda ederdik
Ṣimdi eyvah iste
Ömer Bayram Taylanlı zamanlarda bile leş olduğunu her zaman söyledim, hatta ban bile yedim onun yüzünden, kanatları şenlendirdiğimiz gibi ortasahayı şenlendirirsek , hakemlerin fbyi iteklemesi umrumda olmaz , bi bok oynadıkları yok zaten ,tsnin 5 puan altiydi hakları
Ulan morata neden gitcem diye tutturdun kalaydın çok süre bulacaktın bu sene bizde icardiyle upraşmıcaktık
Ugarte 8 milyon maaş mı?oulai meselesinin bu kadar ısrar edilmesinin tek sebebi maaşı. Dursun Özbek olaya ticari bir kafa ile bakıyor. Oulai tsde 450k uero kazanıyor. Bizim teklifimiz oyuncuya 1.5 milyon euro arti başarı bonuslari ile 5 yıllık sözleşme. Totalde 7.5 milyon yapıyor. 30 milyon euro bonservis ise taksit ile düşünülüyordur. 3 yıla yayılan taksit ile oulainin maliyeti yıllık 12.5. İsmi yazılanlardan ugarte ruiz gibi isimler ise senelik minimum 8 milyon ile sözleşme yaparsınız. 25 milyon ugarte desek 3 yıllık sözleşme ile 55 milyon minimum. Olaya öyle bakıyor dursun
Haklısın rengim. Bizim takıma gelen zaten 1 milyondan aşağı almıyor. Yanlış bilmiyorsam kutucu falan da 1.2 alıyordu. Bizim maaş politikası vasatTotal maliyet olayina empati yaparim ama tsde 450 almadan once ne aliyormus lig 2 de fransada?
6 ayda tam ne kazanmis ya da kanitlamis ki 1.5 m seviyesinde maas hakediyor?
Nicelik olarak katkisini gorecegimizddn emin miyiz? Buna da bakmasi lazim biraz.
Sadece rakam hesabiyla transfer isi iyi degil