- 12 Haziran 2015
- 36.339
- 32.000
- 2.693
Lang opsiyonu açıklandı mı ki ben göremedim resmi acıklamada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TamamdırHocam gitmeyecek diye sezon başında savunuyordun
Var benBu aspirini ciddili izleyen var mı aranızda
O kısmı görmek lazım ama ilgilenen takımların birçoğunun A sınıf takımlar olduğu söyleniyor. Bu durumda piyasasını yükseltebilir muhtemelen.Bence öyle bir ederi yok kaç kere izledim 10-15 bandından yukarı veren olmayacak avrupada
Yusuf s.. gitse bi u23 bi ü23 hakkimiz oluyor. Stoper +os yerine os+10 yapip lemina stoper os rotasyonuna. Bitti gitti isteHy ye göre asprillayi 10no olarak göruyormus ya teknik ekip
Ismi cikanlardan kim gelse tamam iṣte bu dersin?Orta saha işi çok kritik ya kanatlar bence kiralık okaydi çünkü ana kanat rotasyonu zaten iyidi.
Orta sahada çok fark yaratıp kalite arttırabiliriz özellikle rotasyon özelinde.
Icardi‘nin kalması Deniz Gülü işaret ediyor bana göreYerli oyuncu işide önemli. Bakalım bu konuda ses yok.
Alla halla adam ara pasını attı atabildiHepsine ok da asist nasıl güzeldi yav?
Ounachu'nun bireysel becerisi ile geldi gol.
Vinicius JuniorLang Neymarsa Asprilla kim oluyor
Onyedika da çok beğendiğim bir oyuncu değil ama Lemina tarzına en yakın adam Onyedika olur orta sahada defansif görevi üstlenir.Oulai parasına Onyedika artı 8-10 milyonluk bir tane scout transferi yaparız bence çok daha mantıklı olur da Onyedika hiç 24 durmuyor. Doğum yeri avrupaysa bilemedim ama Nijerya ise bir bokluk var çok bariz.
Buna duyum denmez zaten. Direkt bilgi. Duyumcu statusunde degil bence bu eleman.duyumcunun kralıııı beeeee
duyum değil direkt dursun özbekden bilgi alıyoruz gibi
müthiş birşey
Nasıl topçu hocam bir yorum alabilir miyimVar ben