Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre urkucanda gurur olsa çokdan istifa ederdi

maaşımı alıp kulupde olayım derdinde

çok kafasına taktığını sanmıyorum
adam futbolcu takip edeceği yerde her ülkeden bir sürü karı kızı takip ediyor, çok ilginç ya. her transfer dönemi aynı oyuncuların, aynı menajerlerin peşinde dönüp dolaşıyoruz

milyon euroların döndüğü yerde şu adamın hala kulüpte görev alabiliyor olması büyük trajedi.

yauv oulai olacak işte ne kafa yoruyorsunuz

çokdan anlaşılmış pazarlık mazarlık rol yapıyorlar

bu tsye akıtılan paranın bizim paramız olduğunuda düşünmüyorum açıkcası
kimse kusura bakmasın

asıl önemli olan diğer ortasaha kim

belli ki bunlar bir ortasaha almayacak

torrikle anlaşılmış belki sarada gidecek city maçı sonrası

yauv oulai olacak işte ne kafa yoruyorsunuz

çokdan anlaşılmış pazarlık mazarlık rol yapıyorlar

bu tsye akıtılan paranın bizim paramız olduğunuda düşünmüyorum açıkcası
kimse kusura bakmasın

asıl önemli olan diğer ortasaha kim

belli ki bunlar bir ortasaha almayacak

torrikle anlaşılmış belki sarada gidecek city maçı sonrası
Torreira ile oulai olmaz. Torreira beyefendi için ortasaha almamız lazım. Daha rahat önde baskı yapabilsin. Arkada bi hamal şart

asprilla 10 için alındıysa bu arada çok net merkeze düz adam gelmemeli mutlaka playmaker biri olmalı valla gs kapanır işin sonunda.Bok gibiyiz sette zaten geridekiler topu eveleyip gevelediği için rakip rahat rahat savunuyor bizi topun gerisine geçince o yüzden valla tutucu bir oyuncu gelirse biteriz

Lang...Hele bu şartlarla çok iyi,

Asprilla...Hoca tempolu 10 olarak düşünüyorsa izleyip yorum yapılmalı; ben orta saha tandanslı 10 isterdim şahsen. Kanat diye aldırdıysa, iyi oynasa bile yine yanlış plan,

Net 6 oynayabilecek, Keita-Mukaku gibi biri,

Ümit Akdağ, 5-6,

Deniz Gül, 7-8,

Hocamın canı bek çekmiştir kuşkusuz; bulunabilirse iyi bir U23 sağbek.

Yeterli. Çok şey mi istiyorum?..

Torreira 3 ayda 1 önde top kapsın gollük pozisyona soksun diye 8de kullanıcaz adamı. Ne araya oynayabiliyor ne top sürebiliyor, yavan bi ortasaha olacak

Sara’yı 25’e verip Oulai’yi 30’a almaya okey olabilirim.

asprilla 10 için alındıysa bu arada çok net merkeze düz adam gelmemeli mutlaka playmaker biri olmalı valla gs kapanır işin sonunda.Bok gibiyiz sette zaten geridekiler topu eveleyip gevelediği için rakip rahat rahat savunuyor bizi topun gerisine geçince o yüzden valla tutucu bir oyuncu gelirse biteriz
Onyedika-torreira-asprilla plan işte fazlası yk

Oulai çok kalite hemde çok genç Trabzon'dan önce niye keşfedilmiyor bu yetenekler diye sorulması gerekiyor, Adamlar o bonservisleri istemekte haklılar oyuncu parladı artık.

keita-lemina-oulai-ilkay-torrik-sara-yunus-asprilla

6-8-10 rotasyonu

Oulai parasına Onyedika artı 8-10 milyonluk bir tane scout transferi yaparız bence çok daha mantıklı olur da Onyedika hiç 24 durmuyor. Doğum yeri avrupaysa bilemedim ama Nijerya ise bir bokluk var çok bariz.

Oulai çok kalite hemde çok genç Trabzon'dan önce niye keşfedilmiyor bu yetenekler diye sorulması gerekiyor, Adamlar o bonservisleri istemekte haklılar oyuncu parladı artık.
Turk futbol tarihinde o bonserviste oyuncu satisi var mi biz Ugurcani 30 a almasaydik o rakami isteyebilirlermiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt