- 31 Ağustos 2021
- 70.044
- 50.126
- 3.843
Arjantinden / italyadan teklif getirse keske.
Bu noktadan sonra istedigimiz performansi zor alacagiz gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok gereksiz iş olur 2-3 maç sonra ikisinden birini kesmek durumunda kalırız mümkün değil kurtarmaz biziYakarsa değil yakıyor zaten. Ligde torrik olai düşünüyor okan galiba
Cok fazla kurcalamamak gerek. Cle sadece 3 yeni yazabiliyoruz. Az cok atmaya devam ediyor halen, kendi haline birakip baskiyi bitirmeliyiz bence. Hak etmiyor, kötü durumda olsada. 6 ay daha hakediyor tamamlasin güzel ugurlayalimArjantinden / italyadan teklif getirse keske.
Bu noktadan sonra istedigimiz performansi zor alacagiz gibi
biraz pas kalitesi ortalama ve topla driplingi iyi gibi ama az önce geçişte yanındakine bile pas veremedi onda bile düşündü baya , defans kısmı zaten hiç kovalamıyor yada basmıyor kimseye çok rahat takılıyor o yüzden pek beğenmedim açıkcasıBen de oyuncu bakayim diye izliyorum kendi kendime ayni şeyi düşündüm hocam. cok defansif de takilmiyor
Bu duyumcunun messisini nasıl keşfettin yav denk falan mi geldi tesadufenduyumcunun kralıııı beeeee
duyum değil direkt dursun özbekden bilgi alıyoruz gibi
müthiş birşey
mason çok derin adam bakma burda böyle troll yaptığına belkide kendisi tolgahan rumuzuyla bizi yiyorBu duyumcunun messisini nasıl keşfettin yav denk falan mi geldi tesadufen
Reis nasıl buldun bu adamı. Sezon başından beri falsosu yokduyumcunun kralıııı beeeee
duyum değil direkt dursun özbekden bilgi alıyoruz gibi
müthiş birşey