Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.528
- 36.989
- 3.798
Deniz Gül'ün de menajeri onu da bize getirebilir deniyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanki 17K olacak Olai yerine.
ona buna 30-40 verip üstüne bir de kapılarında yatacağınıza adam gibi bir scout ekibi kursanıza arkadaş
bu emre utkucan ne işe yarar, kimle çalışır, nedir olayı
gidin adamların gözlemcilerini alın bari, oulai’nin yerine çoktan birini kestirmiştir adamlar. 6 ay sonra da onun peşinde ağlarız
Icardi ye güzelce veda edelim. Şanına yakışan sekilde emeklerine yakışan sekilde .
Yannik eduardo 20
Joaquin panichelli 23
Jovan milosevic 20
mheukva 18
Troy parrott 23
Ben de defansif mucadele istatistiği olmayani es geçiyorum. Bunların sag bek bir ara gündemdeydi hocam senaya.biraz pas kalitesi ortalama ve topla driplingi iyi gibi ama az önce geçişte yanındakine bile pas veremedi onda bile düşündü baya , defans kısmı zaten hiç kovalamıyor yada basmıyor kimseye çok rahat takılıyor o yüzden pek beğenmedim açıkcası
uzman üye17K harici herkese raziyim
Barcelona'daki dün ismi geçen herif tam o model. Skilss videosunda bile ne bir şut, ne bir ara pası, ne bir çalım var. Sadece top kapıp 2 metre yanına veriyor.Yokmu ṣöyle hurriyet gucer gibi rakibine sumuk gibi yapisacak bi 6no?
Hepsine ok da asist nasıl güzeldi yav?Oluai bugün muazzam top oynadı oyuncuyu dikkatli izledim bu lige nasıl düşmüş enteresan
Ndiaye gibi dönüp gidebiliyor uzun top atabiliyor
Oyun görüşü çok iyi çok çabuk düşünüp oynuyor
Ayağı da çok temiz güzel bir asist yaptı.
30 milyona veriyorlarsa hemen alinsin