Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ona buna 30-40 verip üstüne bir de kapılarında yatacağınıza adam gibi bir scout ekibi kursanıza arkadaş

bu emre utkucan ne işe yarar, kimle çalışır, nedir olayı

gidin adamların gözlemcilerini alın bari, oulai’nin yerine çoktan birini kestirmiştir adamlar. 6 ay sonra da onun peşinde ağlarız

Icardi ye güzelce veda edelim. Şanına yakışan sekilde emeklerine yakışan sekilde .

Yannik eduardo 20
Joaquin panichelli 23
Jovan milosevic 20
mheukva 18
Troy parrott 23

ona buna 30-40 verip üstüne bir de kapılarında yatacağınıza adam gibi bir scout ekibi kursanıza arkadaş

bu emre utkucan ne işe yarar, kimle çalışır, nedir olayı

gidin adamların gözlemcilerini alın bari, oulai’nin yerine çoktan birini kestirmiştir adamlar. 6 ay sonra da onun peşinde ağlarız

emre urkucanda gurur olsa çokdan istifa ederdi

maaşımı alıp kulupde olayım derdinde

çok kafasına taktığını sanmıyorum

Oluai bugün muazzam top oynadı oyuncuyu dikkatli izledim bu lige nasıl düşmüş enteresan
Ndiaye gibi dönüp gidebiliyor uzun top atabiliyor
Oyun görüşü çok iyi çok çabuk düşünüp oynuyor
Ayağı da çok temiz güzel bir asist yaptı.
30 milyona veriyorlarsa hemen alinsin

biraz pas kalitesi ortalama ve topla driplingi iyi gibi ama az önce geçişte yanındakine bile pas veremedi onda bile düşündü baya , defans kısmı zaten hiç kovalamıyor yada basmıyor kimseye çok rahat takılıyor o yüzden pek beğenmedim açıkcası
Ben de defansif mucadele istatistiği olmayani es geçiyorum. Bunların sag bek bir ara gündemdeydi hocam senaya.

Onyedika bonservis biraz daha ucuz olabilir ama maaş yüksek olacaktır, Oulai 5 yaş daha genç. 5 yıl oynatsak 24 yaşında olacak, total paket olarak bakarsak en mantıklısı Oulai gibi gözüküyor.

Oulai'ye denilen miktarlar ödenirse bu yönetim derhal istifa etsin. Kesinlikle derslerine çalışmamışlar. Mecburiyetten Galatasaray'ın parasını hoyratça harcayacaklar. Oulai en fazla 10 milyon eder.

Oluai bugün muazzam top oynadı oyuncuyu dikkatli izledim bu lige nasıl düşmüş enteresan
Ndiaye gibi dönüp gidebiliyor uzun top atabiliyor
Oyun görüşü çok iyi çok çabuk düşünüp oynuyor
Ayağı da çok temiz güzel bir asist yaptı.
30 milyona veriyorlarsa hemen alinsin
Hepsine ok da asist nasıl güzeldi yav?
:asd:
Ounachu'nun bireysel becerisi ile geldi gol.

Tolgahan 1 orta saha gelecek diyor sadece, bunlar bu Cuesta kılıklı herifi 10 numara olarak düşünüyor herhalde.
Tek bir seçim hakkım olsa valla Keita alırdım.

Bizde torreira olduğu sürece günümüz futboluna uygun ortasaha kurulamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt