Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaelser'i merak edenler için

Ohaaa uyanınca şimdi gördüm ben 2 yıldır bu adamı istiyorum forum bilir belki, beyler bu cocuk pundunu falan bulursa lang falan bunun yanında kanat bile değil. Yemin ederim gece gece inanılmaz mutlu oldum ya. Girona'nın leş kadrosuna denk geldiği için bir türlü ayarını tutturamadı yoksa yeni bir niko williams gibi bir şeydi.

Via @İlker Atasay

1769203216380.webp
alin size caleb yirenkyi

Yaelser'i merak edenler için

Ohaaa uyanınca şimdi gördüm ben 2 yıldır bu adamı istiyorum forum bilir belki, beyler bu cocuk pundunu falan bulursa lang falan bunun yanında kanat bile değil. Yemin ederim gece gece inanılmaz mutlu oldum ya. Girona'nın leş kadrosuna denk geldiği için bir türlü ayarını tutturamadı yoksa yeni bir niko williams gibi bir şeydi.

Via @İlker Atasay
Renkdaş yüzünüzü kara cıkarmayacak göreceksiniz inanılmaz bir oyuncu aldık yeterki süre bulsun

Okan hoca’nin neden bu kadar morali bozuk belli oldu

Adami tehdit etmis spor teröristi

Merak etmesi de gayet normal cünkü erden timur gibi bir adama ne yaptiklari ortada
İşte bu gibi durumlar olmasın diye, her ne kadar etik bulmasam bile Ağar gibi adamları kulübe daha yakın konuma getireceksin. Fenerin böyle bir gücü olsaydı kullanmadıkları tek bir gün olmazdı

bu anası öz cimbomluya kaçan şahsın hedeflerinden biri de sebahattin şirin. bu gizli tanık arıyormuşsunuz twiti falan öylesine atılmış bir twit değil.

İşte bu gibi durumlar olmasın diye, her ne kadar etik bulmasam bile Ağar gibi adamları kulübe daha yakın konuma getireceksin. Fenerin böyle bir gücü olsaydı kullanmadıkları tek bir gün olmazdı
Fb'nin ondan daha büyük gücü var. Olmasa böyle tehdit edebilir miydi zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt