Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.783
- 66.851
- 5.003
Allah'ım senin adaletine sığındık. Koru lütfen galatasaraylıları bu kötülükten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garip bir tekniği var ama keyifli. Çok iyi oynadı gol attı zaten geçen maç hayatta salmazlarMarmoush’u vermezlerki, hem de çok pahalı
Alvarez’in ucuz versiyonu iyi olurdu güney amerikadan falan
Real Mastantuano’yu kiralasa diyeceğim ama vermezler herhalde
Renkdaş yüzünüzü kara cıkarmayacak göreceksiniz inanılmaz bir oyuncu aldık yeterki süre bulsunYaelser'i merak edenler için
Ohaaa uyanınca şimdi gördüm ben 2 yıldır bu adamı istiyorum forum bilir belki, beyler bu cocuk pundunu falan bulursa lang falan bunun yanında kanat bile değil. Yemin ederim gece gece inanılmaz mutlu oldum ya. Girona'nın leş kadrosuna denk geldiği için bir türlü ayarını tutturamadı yoksa yeni bir niko williams gibi bir şeydi.
Via @İlker Atasay
Bu orta sahayla biz delik deşik ederler
İşte bu gibi durumlar olmasın diye, her ne kadar etik bulmasam bile Ağar gibi adamları kulübe daha yakın konuma getireceksin. Fenerin böyle bir gücü olsaydı kullanmadıkları tek bir gün olmazdıOkan hoca’nin neden bu kadar morali bozuk belli oldu
Adami tehdit etmis spor teröristi
Merak etmesi de gayet normal cünkü erden timur gibi bir adama ne yaptiklari ortada
Fb'nin ondan daha büyük gücü var. Olmasa böyle tehdit edebilir miydi zatenİşte bu gibi durumlar olmasın diye, her ne kadar etik bulmasam bile Ağar gibi adamları kulübe daha yakın konuma getireceksin. Fenerin böyle bir gücü olsaydı kullanmadıkları tek bir gün olmazdı
Dostum sen başka topçu izlemişsinRenkdaş yüzünüzü kara cıkarmayacak göreceksiniz inanılmaz bir oyuncu aldık yeterki süre bulsun