Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.291
- 3.390
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden yarın gelmiyor?
Asil bedeva Semedo'yu almaliydikBirazda gerçekleri konuşalım artık.
Sene başında Asensio’yu biz almalıydık.
Aramız nasılBirazda gerçekleri konuşalım artık.
Potansiyeli olan ama henüz daha tam olmamış bir çocuk. Patlama gücü hızı ve şutları yerinde ama olgunlaşması gerekiyor tabi oyun olarak. Bakalım bizim hoca yeterince süre verecek ve kendisiyle ilgilenecek mi asıl önemli olan bu.bu herif nasıl topçu alper
olur mu bundan
son durum nedir ağabey info var mı ? şu çocuğun transferinin yatmasından tırsıyorum da.Ajax son ana kadar Yaser Asprilla'yı ikna etmeye çalıştı ama oyuncu Galatasaray'ı tercih etti. (De Telegraaf)
ben bu gercegi kaldıramam iyi gecelerBirazda gerçekleri konuşalım artık.
Ne diyon lanAramız nasıl
Semedonun kanat londra asfaltı oldu dünAsil bedeva Semedo'yu almaliydik
Sgben bu gercegi kaldıramam iyi geceler
O bizim oyuna uymaz, teknik ama temposu düşük, 2 maça perte çıkardı.Asil bedeva Semedo'yu almaliydik
Ne hata yaparsa yapsın sana ne? adamı tehdit edecek birisi durduk yere sırf fenerin ve kendisinin anasını belledi diye sen acuna takılacaksın bana ne diyeceksin... yahu ne dersen de senin savunmana mı kaldı herif zaten de sen niye kalkıp milleti galeyana getirmeye çalışıyorsun? Ben hala onu anlamıyorum... Sana savun diyen de yok. Bak zaten sevmeyenler konu hakkında tek bir kelam etmemiş. Sen de etme... şu olayda okan buruk a sağlayacağına baştan bir aliye sövseydin de ondan sonra ne söyleyeceksen söyleseydin belki art niyetli olduğunu açık etmezdin... deseydin ki Ali sen nasıl bir insansın? Ardından da deseydin ki okan sen de bunu hakediyorsun falan...Kardeş sende yemin ediyorum anlama zorluğu var düzeltene kadar lütfen alıntılama
Kendisine haramzade diyen adamla kol kola poz verip tehdit edene de cevap vermeyen adamı sen niye savunasın ki adam kendisi kendisini savunmuyor yaw hiç muhakeme diye bişi bilmezmisin sen
Yok yatmaz artıkson durum nedir ağabey info var mı ? şu çocuğun transferinin yatmasından tırsıyorum da.
Benim şu rütbe işine bi el atalımNe diyon lan
Valla takımda olmasını en çok istediğim adam olabilir. Şu anda imrendiğim tek adam...Birazda gerçekleri konuşalım artık.