Özkan Erol
Parçalı Üye
Sancez ve maaş falza vermişizdirYaser Asprilla'yı ilk yazan Kolombiyalı gazeteciye göre Ajax, Benfica ve Marsilya istiyorken almışız
Bu dörtlüde yarışı biz kazanmışız. Herkes teklif yapmış
Sancez ve maaş falza vermişizdirYaser Asprilla'yı ilk yazan Kolombiyalı gazeteciye göre Ajax, Benfica ve Marsilya istiyorken almışız
Baba arada yazmıştım İzmir Bornova diye. Sındırgı sakinlemişti yine başladı. Allah ım korusun.Azizim bizim evde iyi sallandı. Sen neden İzmir'de olduğunu söylemiyorsun??
westerlodaki Ferri ilginç bi topçuya benziyo burda bi kaç aksiyonu var forvetteki ayımtrak herif
iyi hızlanıyo ebatlarına göre
Sergen ban yedikten sonra bereket gelmesi hakkında görüşün?oy oy emine
nedir bu güzellikler
nedir bu güzellikler
![]()
söylemişti uçmadan önceSergen ban yedikten sonra bereket gelmesi hakkında görüşün?
Alim değilse de ariftir.söylemişti uçmadan önce
19 ocak ve sonrasındaki birkaç gün itibariyle transferde birçok olumlu haber duyma ihtimalimiz var. demişti
Ben 6 şubattan sonra yokum totem için
O yüzden gönül rahatlığı ile yazayım
19 ocak ve sonrasındaki birkaç gün itibariyle transferde birçok olumlu haber duyma ihtimalimiz var.eger fabian ruiz ve pape mate sarra teklif yapıldıysa olma ihtimali çok yüksek
Atletico madrid maçını da kazanacagiz muhtemelen
Subat ayında ise okan hoca güzel etkiler aliyo ama bence avrupa için daha çok.
Mart öncesi sonrası tedesco fbsi saçmalayabilir ve önümüz açılabilir iyice
O kadar da değildir ya Championship ve La Liga'sı var adamın belli başlı temel bilgileri almıştır herhalde :red:bu Asprilla hakkında bu kadar okuma ve izleme yaptım
vardığım sonuç şu bu Ontivero'nun az olmuş hali gibi bi şey
öyle muamma bi topçu
10 numaraya alınmış kesin bilgi via TolgahanO kadar da değildir ya Championship ve La Liga'sı var adamın belli başlı temel bilgileri almıştır herhalde :red:
10 numarada oynatacağımızı zannetmiyorum. 70'den sonra takım çok düşüyor hamle oyuncusu olarak kullanırız.

Tam performans veremedi bence. Bizim Sallai daha faydalı.Asil bedeva Semedo'yu almaliydik
Sallai > SemedoAsil bedeva Semedo'yu almaliydik
Duy da inanma.Yaser Asprilla'yı ilk yazan Kolombiyalı gazeteciye göre Ajax, Benfica ve Marsilya istiyorken almışız