Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
- 2 Nisan 2010
- 22.788
- 8.611
- 1.933
Gitmek istiyorsa gidebilir, istemeyen kalmamalı.yoo acık acık kendini vermiyor gitmek istiyor adam niye kabullenemiyoruz
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitmek istiyorsa gidebilir, istemeyen kalmamalı.yoo acık acık kendini vermiyor gitmek istiyor adam niye kabullenemiyoruz
Torreira konusunda hakli olabilirsinde melodan ne istiyon durduk yerde.her yaz melo kampa gelecek mi diye beklerdik yav adamın gs umrunda bile degil burda sevildigine bakma
futbolu bırakıncada her fb macında fb yenilince story fln atmaya başladı etkileşim icin
İstediğini düşünebilirsin. Futbolun bazı tartışılmaz gerçekleri var, istediğin futbol prof'una sor torreira ile ilgili aynı cevabı alırsın; çok iyi futbolcuKesinlikle katılmıyorum farklı düşünüyoruz
yav şurda bile topa vursa gol yemicez
neyse bişey demıyorum
aksam sadece onu izle
gercekleri yazıyorum melo gsmizi her sezon süründürüyorduTorreira konusunda hakli olabilirsinde melodan ne istiyon durduk yerde.
neyse bişey demıyorum
aksam sadece onu izle
Balon diyodunasprillaya yükseldim
ismail yüksege eziliyordu adam niye inkar ediyorsunuz başlı başına ortasahamızda problem varBurada topa vursa maci kazanacakmiydin peki ? burada bu gol olmadı diyelim. Başka bir golu yerdin. Rezalet oynadigimiz maçtan 1 tane adamı günah keçisi yaptınız 1 aydır yav.
Bakalim bekleyip görecegiz.oluai gelmezsse onyedika gelecek gibi bence
Ya uff recep.gercekleri yazıyorum melo gsmizi her sezon süründürüyordu
O maçı kazanma ihtimalimiz yoktu bizim. bastan sona süpürdüler bizi her bölgede.Burada topa vursa maci kazanacakmiydin peki ? burada bu gol olmadı diyelim. Başka bir golu yerdin. Rezalet oynadigimiz maçtan 1 tane adamı günah keçisi yaptınız 1 aydır yav.
Ben oyuncusu kiyasi icin diyorum Torreira daha iyi pres yapiyor topa sert derkende Melo faul orani cok fazla bence Torrieranin daha az cikar bu yuzden Melo daha fazla kirmizi gorur.Disiplin de sonucta oyunun bir parcasi saha icinde de disinds gecerli olan birsey diger ozelliklerin hepsinde Melo ustundur.Saydığın 3 şeyin birisi zaten saha içi değil
Diğer ikisi de doğru değil
Topa sert ne demek ya özellik mi bu emre ahaha
Hadi özellik diyelim toreyranın topa sertliği > melonun topa sertliği he?
Pres hiç değil zaten
Abi yapmayın gözünüzü seveyim
neyse bişey demıyorum
aksam sadece onu izle
He saha içi yokBak övecekken sadece istikrar diyebiliyosun saha içi yok
Saha dışı mesela melo rezaletti kampa gelmezdi bazen maç kaçırırdı , toreira müthiş istikrarlı kampa bile herkesten önce geliyor bireysel çalışıyor sakatlanmıyor saha dışı da toreyrayı yeğlerim melo onunla kıyaslanamaz
Ama bizim tartıştığımız konu saha içiydi,dışı değil
korner olmadan öncesinide bi izler misin atıyorum torreira niye böyle koşuyor?Recebim kaçırdığın ne biliyomusun. Bak paylaştığın pozisyonda İki karşılamada Toreiradan. Bu ne kadar değerli biliyomusun. Orda bir sürü adam var iki pozisyonu da Toreira karşılıyor. İlk kaçırdığı cok pis top. Hızlı geliyo biraz müdahale edemeyebilirsin orda. İkinci vuruş anında ise Toreira siper olmuş resmen ama top istememiş resmen kesilmeyi. Orda eleştiriyi Toreira dan ziyade Genduzi yi boş bırakan diğer adamlara yapmak lazım. Ayrıca kaleci hatası es geçiliyo. O golü yemeyeceksin. Son olarakta bence asla değil ama diyelim Toreira hatalı. Yani bana bir oyuncu göster hatasız yüzde yüz oynayan. Bence yanlış gözle bakıyorsun ama tabi her düşünceye saygı duymak lazım. Aynı düşünmüyoruz.