Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her yaz melo kampa gelecek mi diye beklerdik yav adamın gs umrunda bile degil burda sevildigine bakma

futbolu bırakıncada her fb macında fb yenilince story fln atmaya başladı etkileşim icin
Torreira konusunda hakli olabilirsinde melodan ne istiyon durduk yerde.

yav şurda bile topa vursa gol yemicez

neyse bişey demıyorum

aksam sadece onu izle

Burada topa vursa maci kazanacakmiydin peki ? burada bu gol olmadı diyelim. Başka bir golu yerdin. Rezalet oynadigimiz maçtan 1 tane adamı günah keçisi yaptınız 1 aydır yav.

Burada topa vursa maci kazanacakmiydin peki ? burada bu gol olmadı diyelim. Başka bir golu yerdin. Rezalet oynadigimiz maçtan 1 tane adamı günah keçisi yaptınız 1 aydır yav.
ismail yüksege eziliyordu adam niye inkar ediyorsunuz başlı başına ortasahamızda problem var

günah keciside günay oldu bu arada torreira sıyrıldı

Bide Toreira ve Melo arasında cok büyük bir fark var. Melo çakılı bir 6 numaraydı. Eski hali ofansif özellikleri de vardı biraz ama bizdeyken genelde çakılı oynadı. Toreira ise zamanlama koşu ve kesiciliğini rakip sahada da kullanıyo. Bu ani top kapmalar büyük oranda bizim ataklarımızı da şekillendiriyo özellikle rakip topu alıp hızlıca cıkmaya çalışırken Toreira orda ilk bozanlardan biri. Bu cok önemli ve Melo da olmayan birşeydi.

Oulai 35 + Ahmet gibi.
Ahmet'i Ruslara 7 milyona sat.
35 + 7 = 42 milyon, üstüne 2 - 3 ekle
Magassa 20 + bonus
Zabi 25

Fb transferi uçaktan inip bavulunu açmadan maça çıkıyor, biz de maşallah kristal gibi saklıyoruz adamları. Alın abi kadroya şunları.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saydığın 3 şeyin birisi zaten saha içi değil
Diğer ikisi de doğru değil

Topa sert ne demek ya özellik mi bu emre ahaha

Hadi özellik diyelim toreyranın topa sertliği > melonun topa sertliği he?

Pres hiç değil zaten

Abi yapmayın gözünüzü seveyim
Ben oyuncusu kiyasi icin diyorum Torreira daha iyi pres yapiyor topa sert derkende Melo faul orani cok fazla bence Torrieranin daha az cikar bu yuzden Melo daha fazla kirmizi gorur.Disiplin de sonucta oyunun bir parcasi saha icinde de disinds gecerli olan birsey diger ozelliklerin hepsinde Melo ustundur.

Bu lisans işleri kaç günde oluyor ki maça yetişemedi

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yav şurda bile topa vursa gol yemicez

neyse bişey demıyorum

aksam sadece onu izle

Recebim kaçırdığın ne biliyomusun. Bak paylaştığın pozisyonda İki karşılamada Toreiradan. Bu ne kadar değerli biliyomusun. Orda bir sürü adam var iki pozisyonu da Toreira karşılıyor. İlk kaçırdığı cok pis bi top. Hızlı geliyo ve sekiyo biraz müdahale edemeyebilirsin orda buna ben bişey demem. Dan vurulacak bir top değil gibi. Kaçırırsan orda direk karşı karşıya kalır rakip sağlam oynamaya çalışmış hemen önüne geçip kapatmış. İkinci vuruş anında ise Toreira siper olmuş resmen ama top istememiş resmen kesilmeyi. Orda eleştiriyi Toreira dan ziyade Genduzi yi boş bırakan diğer adamlara yapmak lazım. Ayrıca kaleci hatası es geçiliyo. O golü yemeyeceksin. Son olarakta bence asla değil ama diyelim Toreira hatalı. Yani bana bir oyuncu göster hatasız yüzde yüz oynayan. Bence yanlış gözle bakıyorsun ama tabi her düşünceye saygı duymak lazım. Aynı düşünmüyoruz.

Bak övecekken sadece istikrar diyebiliyosun saha içi yok

Saha dışı mesela melo rezaletti kampa gelmezdi bazen maç kaçırırdı , toreira müthiş istikrarlı kampa bile herkesten önce geliyor bireysel çalışıyor sakatlanmıyor saha dışı da toreyrayı yeğlerim melo onunla kıyaslanamaz

Ama bizim tartıştığımız konu saha içiydi,dışı değil
He saha içi yok

100 maçta 10 vasat ya yazıklar olsun ona

Neyse kıyas işinden kaçıyorum ısrarla oraya çekip tuzağa düşmeyeceğim. Tek lafım şu istikrar meselesini o kadar küçümsüyorsun ki anlamıyorum yani futbolun kitabını yazdım demeyi biliyorsun yeri gelince ama bir futbolcu için istikrarın en önemli şey olduğunu es geçip küçümsüyorsun

Yılda 3-5 hafta görülen geleneksel Torreira gömülme dönemlerinden geçiyoruz sallayın durun ne diyeyim

Recebim kaçırdığın ne biliyomusun. Bak paylaştığın pozisyonda İki karşılamada Toreiradan. Bu ne kadar değerli biliyomusun. Orda bir sürü adam var iki pozisyonu da Toreira karşılıyor. İlk kaçırdığı cok pis top. Hızlı geliyo biraz müdahale edemeyebilirsin orda. İkinci vuruş anında ise Toreira siper olmuş resmen ama top istememiş resmen kesilmeyi. Orda eleştiriyi Toreira dan ziyade Genduzi yi boş bırakan diğer adamlara yapmak lazım. Ayrıca kaleci hatası es geçiliyo. O golü yemeyeceksin. Son olarakta bence asla değil ama diyelim Toreira hatalı. Yani bana bir oyuncu göster hatasız yüzde yüz oynayan. Bence yanlış gözle bakıyorsun ama tabi her düşünceye saygı duymak lazım. Aynı düşünmüyoruz.
korner olmadan öncesinide bi izler misin atıyorum torreira niye böyle koşuyor?

rakibin ortasahası kanatta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt