Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.791
- 109.614
- 4.878
Kerem
Torreira
İcardi
Boey
Hey gidi
Torreira
İcardi
Boey
Hey gidi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gunah kecisinin gunayin olmasi normal as kaleci dururken oynayip 2 tane ugrucanin muhtemelen yemeyecegi gol yedi. Ismaile de bir macta ezilmis olmasi bir seyi degistirmiyor ismail de 3 yildir oynuyor fenerde yeni değil. Kadikoy maçlarinda falan kac daha ezilmedi sanki.ismail yüksege eziliyordu adam niye inkar ediyorsunuz başlı başına ortasahamızda problem var
günah keciside günay oldu bu arada torreira sıyrıldı
Gaziantep ve fb çabuk yapmıştı bizim maçtan önceBu lisans işleri kaç günde oluyor ki maça yetişemedi
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yunus yerine sara başlasa ortasahada adam gibi oynasa hertürlü alırdık o maçıO maçı kazanma ihtimalimiz yoktu bizim. bastan sona süpürdüler bizi her bölgede.
yav şurda bile topa vursa gol yemicez
neyse bişey demıyorum
aksam sadece onu izle
Kafam agriodu iyi geldi bu haber
İnş Torreira'nın Münih maçında yaptığı bu müdahaleyi de zamanında paylaşmamışsındır
Kerem
Torreira
İcardi
Boey
Hey gidi
Orta saha aramamızın 1. Sebebi torreira nın kötü oyunu değil lemina nın süreksizliği ve rotasyonda lemina ve torreira görevini yapacak bir adam olmaması...yine dedigime geliyoruz
adam eskiden kötü diyen yok iyi oldugunda adamı en başta ben övüyordum zaten
mevcut formunda ortasaha aramamızın 1. sebebi kendisi bunu görmek gerekiyor
oulai yanına torreira falan yazacaksak boşa adam almayalım
oulai rotasyon icin almıyoruzOrta saha aramamızın 1. Sebebi torreira nın kötü oyunu değil lemina nın süreksizliği ve rotasyonda lemina ve torreira görevini yapacak bir adam olmaması...
şansal büyükanın oğlu övmüş galiba yeni messi aldıkBalon diyodun
korner olmadan öncesinide bi izler misin atıyorum torreira niye böyle koşuyor?
rakibin ortasahası kanatta
yav şurda bile topa vursa gol yemicez
neyse bişey demıyorum
aksam sadece onu izle