Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail yüksege eziliyordu adam niye inkar ediyorsunuz başlı başına ortasahamızda problem var

günah keciside günay oldu bu arada torreira sıyrıldı
Gunah kecisinin gunayin olmasi normal as kaleci dururken oynayip 2 tane ugrucanin muhtemelen yemeyecegi gol yedi. Ismaile de bir macta ezilmis olmasi bir seyi degistirmiyor ismail de 3 yildir oynuyor fenerde yeni değil. Kadikoy maçlarinda falan kac daha ezilmedi sanki.

1769260852856.webp

Kafam agriodu iyi geldi bu haber

Bu adi duyulmamis genc futbolcular niye tarifeli ucakla gelmiyor? Bosa para saciyorlar. Manchester , Barcelona cogu yeni transferi normal ucusla getiriyor. Bu ortadogu kafasi bitmez arkadas. Hos kavukcu, kargo da kafeste Uçması gerekirken ozel ucakla gidiyor o ayri.

İnş Torreira'nın Münih maçında yaptığı bu müdahaleyi de zamanında paylaşmamışsındır

yine dedigime geliyoruz

adam eskiden kötü diyen yok iyi oldugunda adamı en başta ben övüyordum zaten

mevcut formunda ortasaha aramamızın 1. sebebi kendisi bunu görmek gerekiyor

oulai yanına torreira falan yazacaksak boşa adam almayalım

Tartışmayın gençler bu sene son 3/4 maça kadar Torerira inanılmaz futbol oynuyordu. Yalnız son 3/4 maçtır babası yüzünden mi bilmiyorum kendinde değil ve oldukça vasat oynuyor. Atletico ve fener maçlarında da kötüydü bence.

Mesela Atleti maçında o çıkıp İlkay girdiğinde bile takım biraz toparlandı. Arkasında Lemina varken daha bir 8 gibi oynaması lazım ama bence o görevi yapamadı ve bu takımın 8'e ihtiyacı olduğunu tekrar gösterdi.

Geçti artık.
O gün hava bizi aleyhimize idi ve rakip Osimhen yok diye psikolojik olarak üstündü sonra o gazla iyi pres yaptılar ve karşılık veremedik.
Bitti artık.

yine dedigime geliyoruz

adam eskiden kötü diyen yok iyi oldugunda adamı en başta ben övüyordum zaten

mevcut formunda ortasaha aramamızın 1. sebebi kendisi bunu görmek gerekiyor

oulai yanına torreira falan yazacaksak boşa adam almayalım
Orta saha aramamızın 1. Sebebi torreira nın kötü oyunu değil lemina nın süreksizliği ve rotasyonda lemina ve torreira görevini yapacak bir adam olmaması...

Geçen sezon ve bu sezon başında baya iyiydi tüm derbilerde iyiydi herif bjkye fbye goller attı. Ben istikrar ve katkı açısından melodan önde görüyorum yavaş yavaş

Orta saha aramamızın 1. Sebebi torreira nın kötü oyunu değil lemina nın süreksizliği ve rotasyonda lemina ve torreira görevini yapacak bir adam olmaması...
oulai rotasyon icin almıyoruz

torreira gidecek diye alıyoruz bunu erken kabullenmek gerekiyor

leminanın son macındaki gibi adam alma imkanımız da yok güncelde

ama adam maç seçiyor onu engellemeliyiz bi şekilde

oulai-lemina oynamazsa boşa transfer yapmış olacagız

Leminada hem fb maçinda hemde antep maçında kötüydu mesela. Atletico maçinda bambaşka iken ama cengizinde dedigi gibi yıllik geleneksel torreira yeterli değil konusunda olduğumuz için onunki göze batmamıştır.

korner olmadan öncesinide bi izler misin atıyorum torreira niye böyle koşuyor?

rakibin ortasahası kanatta

Evet burda koşması gerekir ama içerde kalabalığız bunuda unutmayalım son adam değil Toreira bazen takım arkadaşlarına da orda işi bırakıyosun. Futbol zaten tek kişilik oyun değil. Bide bu pozisyonun öncesine bakmak lazım Toreira mesela rakip sahada cok press yapıp yorulmuş ve dönememiş olabilir mi diye. Öncesini özette göremediğim için bi yorum yapamıyorum. Yani açıkçası tam tersi bir sürü koştuğu pozisyon da var. Ayrıca bir maç kötü oyanamasıda birşey ifade etmez. Genel anlamda ne yaptığına bakarım. Sadece istatiksel olarak Toreira olmadığında nasıl acı çektiğimize puan kaybettiğimize bakmak bile yeterli bence.

yav şurda bile topa vursa gol yemicez

neyse bişey demıyorum

aksam sadece onu izle

kalecinin once cikmasi asirtma sut disinda dejavantak degildir hatta cepheden gelen sutlar icin avantajidr neyi kastetmis anlamadim.

gol cok da yenilecek bir gol degil ama onde olmasi da handikap degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt