Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A
Valla arda onun kadar bile oynayamıyor. Ara ara atıyor tedesco. Dün girdikten sonra aston fazla açık bulamadı onun tarafından
Ardayı da attı sahaya iyi oynayamadı, ısrar edip gelişimini kötü etkilemek doğru değil. Genç topçuyu 1-2 kez oyuna alırsın hazırsa ve iyi oynarsa devam eder zaten, yöntemi bu sonuçta. Hazır değilse geliştirmeye devam edersin

A
Ardayı da attı sahaya iyi oynayamadı, ısrar edip gelişimini kötü etkilemek doğru değil. Genç topçuyu 1-2 kez oyuna alırsın hazırsa ve iyi oynarsa devam eder zaten, yöntemi bu sonuçta. Hazır değilse geliştirmeye devam edersin
Aslında ortasahaya iyi bi 6 alınsa, hoca koş koş oyunundan da vazgeçerse, arda yine ara ara sağ beke atılabilir tecrübe için. Bizim oyun uygun değil gençlere

Ne Torreira imiş.
Hedefin lig ise gayet uygun profil hatta 20 21'de kadroda olsa net şampiyon idik fakat yazıldığı kadar çok çok iyi değil. Millet yerine daha iyisini alamazlar diye haliyle korkuyorlar. Korkmakta kim haksız?

Aslında ortasahaya iyi bi 6 alınsa, hoca koş koş oyunundan da vazgeçerse, arda yine ara ara sağ beke atılabilir tecrübe için. Bizim oyun uygun değil gençlere
Şampiyonluk yarışı veren büyük takımlar uygun değil genç oyunculara. Başka şekilde yapmamız lazım o işi

Bu arada bu hamsi kafalılar Ertuğrul doğana sövüyor ama böyle vizyonlu ve başarılı 2-3 başkan daha olsa Türk futbolu uçar gider

Tebrik etmekle birlikte kıskandığım bir başkan
TSli kongre üyesi ağabeyle konuştum
Sövmüyorlar aslında

Kongre içinde bazı gruplar hedef gösteriyomuş ama destekçisi daha çokmuş
Adam cebinden bir sürü para koymuş, kimse yönetime gelmek istemezken gelmiş
Baya da toparlamış maddi açıdan

Oulai konusunda da başkan doğru bildiğini yapar kimse karışamaz dedi. Zaten kimseyi dinlemiyormuş
Eğer teklifimiz çok iyi olursa bırakırlar. 25 mi 30 mu 35 mi o eşik ne onu bilmiyorum

Avrupa'dan gelen teklifler 15 bandındaysa 25 de yeterli olabilir, fakat risk de alabilirler yazı beklemek üzre

Oluai ve türevleri 5 milyona alınmış olsa değerli hocamız koca sezonda 5 maç oynatmaz, 30-40 milyona alacaksın ki değerli olsun

Hala söylüyorum bizim en büyük eksikliğimiz hoca
Yeni getireceğin hoca ne yapacak okan hocadan fazla merak ediyorum. 4 üst üste şampiyon yapabilir mi? Şampiyonlar liginde son 24 yapabilir mi?

Ha 5 oyuncu alalım 30a satalım kafasındaysam trabzonluların hiçbiri mutlu değil, tribünler dolmuyor.

Bissouma, Tottenham'da ilk 11 çıktı. Baya da iyi top oynadı ilk yarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt